MuziekMuziek

Trussardi Eyewear tilt oogmode naar hoger level.

Trussardi Eyewear

tru_logo
Trussardi Eyewear

Soms heb je weleens van die persberichten die je opvallen……dit is er zo een!! Dat Italië garant staat voor style en design dat wist ik wel. Toch was ik verrast door de elegantie en klasse van deze monturen. De collectie monturen voor de lente en zomer van Trussardi treffen het mode beeld volledig in de roos. Het beeld van de man deze lente is een man die durft op te vallen met een combinatie van stoer en geraffineerd en modern en klassiek. De Collectie van Trussardi Eyewear doet dit ook en dat in één montuur.

De Klasse van Trussardi komt deze zomer helemaal tot z’n recht in het modebeeld van de man. Denk eens aan die hele mooie speelfilms uit de jaren 50, de mooie mannen in hun luchtige pakken op een Vespa door de Italiaanse heuvels. Ik denk dat ik verder niets meer hoef te zeggen. Dat gevoel… die style dat is het helemaal deze lente en zomer. Hieronder de collectie die voor mij echt alles heeft!!

 

TR12936-HV-Cat-high
Trussardi Eyewear

 

TR12935-HV-Cat-high
Trussardi Eyewear

 

TR12929-GN-Cat-high
Trussardi Eyewear

 

TR12929-BK-Cat-high
Trussardi Eyewear

 

TR12937-HV-Cat-high
Trussardi Eyewear

 

TD15916-BR-Cat-high
Trussardi Eyewear

 

TD15916-BK-Cat-high
Trussardi Eyewear

 Voor meer info over Trussari Eyewear klik hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer