MuziekMuziek

Top 5 zomergeuren van B4men.nl

 

Parfum ik ben er gek op!! Ik krijg er heel veel opgestuurd en kan jullie dus een goed beeld geven van de geuren die ik momenteel graag draag. Deze keer heb ik gekozen voor zomerse geuren…tja, met het weer van nu moeten we de zomer maar opspuiten hahaha.

DSC01181

Top 5 zomergeuren

1) Jil Sander Sun Bath. Heel veel meer zomer gaat het niet worden. Deze geur ruikt naar zee en een zwoele zomeravond. Ondanks de frisse opening is deze geur echt gelijk bijzonder vanwege de inbreng van jeneverbes. De Jil Sander Sun Bath is een oriëntaalse geur en na de frisse opening komen geurtonen van hout, ambergris en benzoine naar voren, die de frisse zomergeur tot een zwoele en verleidelijk parfum omtoveren.

DSC01184

2) Montblanc Legend Intense. Een parfum van een totaal andere orde als de Jil Sander. De Montblanc Legend Intense is meer stoer en krachtig. Van de mannen die ik deze geur heb laten ruiken was iedereen er enthousiast over. Ik denk dat met deze parfum iedere man zich zelfverzekerder en mannelijker voelt. De Montblanc Legend Intense heeft de tonen van pepperwood, kardemom en cederhout.Het mannelijke in de geur wordt gevormd door de tonen bergamot, rode appel en jasmijn.

DSC01185

3) CK One Summer. Deze mag natuurlijk niet ontbreken in deze reeks. Het is een heuse traditie geworden om in de aanloop op de zomer een nieuwe CK One Summer uit te brengen. De 2015 uitgave heeft nog echt een duidelijk CK One in zich maar dan met heel veel mandarijn. Deze vrucht is natuurlijk erg zomers en past daarom goed bij deze zomerse editie. De geur is fris, licht zoet en zepig, iets wat goed past bij een unisex geur. De CK One Summer is dus ook door je vrouw te dragen.

DSC01188

4) Trussardi Blue Land. De bijzondere geur van Trussardi deze zomer heet Blue Land en is een echte mix van water en land. Houttonen geven de geur iets eigenzinnigs en de watertonen houden de geur fris en zomers. Deze parfum heeft echt iets bijzonder lekkers in zich. Zeker naarmate de geur kan ontwikkelen komen de basis tonen van vetiver en kasjmier naar voren, zij zorgen voor een zwoel en typische Italiaans parfum.

DSC00534

5) Calvin Klein Eternity Summer. Een tropische oceaan, daar doet mij deze geur enorm aan denken. Fris, krachtig en zwoel. De Calvin Klein Eternity Summer heeft veel water accenten in zich en krijgt kracht van rode pepper. Het is een mooie combinatie die echt weer onderscheidend is aan de andere geuren in de top 5 zomergeuren. Het mooie van deze geur is dat hij na verloop van tijd heel zwoel wordt zonder zijn frisheid kwijt te raken. De zwoele tonen van deze geur zijn van vijg, amber en muskus.

DSC01190

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer