MuziekMuziek

McGregor Distinction, modieus 2014!

McGregor Distinction, modieus 2014!

mcgregor
McGREGOR DISTINCTION
mc
McGREGOR DISTINCTION

2014 gaat voor mannen een heel mooi mode jaar worden. Wij kunnen ons als mannen helemaal laten gaan. Combineren met stoere en hele elegante stukken maar combinaties tussen verschillende soorten stoffen en kleuren. Elegantie voert wel de boven toon, nette pakken mooi gesneden vormen en zachte pastel tinten vormen de basis voor de ‘look’ van 2014!

McGregor is voor mij een vaste waarde als het gaat om elegantie, misschien de afgelopen jaren soms iets te elegant. Ook voor 2014 is de styling opvallend en soms voor mij een beetje netjes. Maar wanneer je dit op de juiste manier kan combineren wat ‘de trend’ van 2014 is, haal je met McGregor de basis voor de perfecte outfit in huis.

McGregor Distinction heeft alles van puur Italiaans design, elegantie, mooi slank gesneden en met veel oog voor detail gemaakt. Deze collectie heeft veel klasse en is heel gekleed te dragen. Maar ik vind het juist zo leuk om deze hele mooie en perfect gesneden colberts te combineren met zachte jeans of een chino. Door deze combi krijgt je outfit een leuke twist van heel gekleed naar stoer of juist andersom, maar wel altijd met oog op kwaliteit. Wat ik zelf ook echt heel mooi vind aan deze lijn is dat hij helemaal compleet is. Uiteraard hele mooie pakken, truien, chino’s en jeans, maar wat deze collectie echt helemaal compleet maakt zijn de schoenen en tassen.

mcschoen
McGREGOR DISTINCTION

Opzoek naar de outfit voor 2014??

Kijk voor geweldige styling tips op McGregor klik hier, en vergeet niet te combineren!!

mc1
McGREGOR DISTINCTION
mc2
McGREGOR DISTINCTION
mc3
McGREGOR DISTINCTION
mc4
McGREGOR DISTINCTION
mc5
McGREGOR DISTINCTION
mc6
McGREGOR DISTINCTION
mc7
McGREGOR DISTINCTION

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer