Seiko, eenvoud kan heel mooi zijn.

Seiko, eenvoud kan heel mooi zijn.

Dat Seiko al  jaren hele mooie horloge’s maakt is voor veel mensen geen verrassing meer. Iets wat ik altijd erg mooi aan Seiko heb gevonden is de techniek. Deze is heel bijzonder en  Seiko verwerkt dit in een horloge die aan de buitenkant heel klassiek en eenvoudig is. Ik heb Seiko gevraagd twee mooie en betaalbare modellen uit te zoeken die ik aan jullie kan laten zien. Deze twee zijn mooi qua techniek zijn maar anders in gebruik.

 

Stijlvol horloge:

a1ba7944-e459-474a-b6a8-36f2b020d4b3_3
Seiko Kinetic SRN049P1

Dit horloge van Seiko is stoer en stijlvol tegelijk. Met een mat stalen kast en leren armband krijgt hij iets bijzonder klassiek. Oog voor detail hebben ze zeker gehad met het ontwerp van dit horloge, kijk eens naar de dag aanduiding. Dit horloge van Seiko is voorzien van de Kinetic technologie (echt een Seiko vinding). De Kinetic technologie zorgt ervoor dat door de kinetische bewegingen van je arm en pols de batterij wordt opgeladen. Het vervangen van een batterij behoort hiermee tot het verleden.

20130905194147336_300
Seiko Kinetic

Specs:

modelnummer SRN049P1

kastbreedte 42 mm

kaliber 5M84

leren band met gespsluiting

100m Water Resistant

prijs 250,-

 

 

Sportief horloge:

product
Seiko Solar SNE277P1

Dit model van Seiko is stoer en sportief. De nadruk ligt hier echt op de grote van de klok. Met een kast van 45,1 mm is deze echt groot en opvallend. De wijzerplaat in de kast is  daarin tegen sober en rustig, wat hem geschikt maakt om in alle situaties te kunnen dragen. Dat hij voor lang dragen gemaakt is, zie je ook aan de non-allergische band van Urethaan. Iets wat weer niet opvalt aan de buitenkant maar wat zeer bijzonder is aan deze klok is de Solar techniek die erin zit. De Solar techniek zorgt ervoor dat de wijzerplaat gevoelig is voor ieder soort licht (van de zon tot een bedlampje), met behulp van dit licht laad hij de batterij op. Wat het vervangen van de batterij overbodig maakt.

 

$_35
Seiko Solar

modelnummer SNE277P1

kastbreedte 45,1 mm

kaliber V158

urethaan band met gespsluiting

100m Water Resistant

prijs € 180,-

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Invalid OAuth access token.
Written by Jan Willem Huffmeijer