MuziekMuziek

Mijn nieuwe bril, de Osiris C02

Jullie hebben het allemaal kunnen volgen, sinds een paar maanden heb ik ook een bril op mijn neus staan. Nu heb ik brillen altijd al wel als een echt mode accessoire gezien maar doordat ik er geen één nodig hebt, ga je er toch niet zo snel mee lopen. Nu ik vooral in mijn werk het verschil merk wanneer ik wel of geen bril draag, staat de bril trots op de neus. Ik vind het heel erg leuk om te kunnen afwisselen qua style en kleding en dus ook met een bril. Dus vandaar een tweede bril en wat voor één!

image

De Osiris C02

Ik kwam eigenlijk voor een bril van Francisco van Benthum, ook deze hebben jullie voorbij zien komen op mijn Instagram , deze was alleen nog niet op sterkte.

image

Het was alleen niet mogelijk om dat montuur van de juiste glazen te voorzien en ik heb toen de Osiris C02 uitgekozen. Door het bijzondere gebruik van metaal en kunststof viel deze bril gelijk op. En niet alleen mij! Ik krijg de hele dag van mensen complimenten over de bril. Deze bril valt dus echt wel op en dat moet je wel durven dragen. Ik ben er echt heel erg blij mij. Ook de service van Specsavers was goed. Mijn ogen zijn gemeten en mijn afwijking is niet heel erg groot, echter met het oog op mijn werk is het toch beter een bril te dragen. Mijn ogen hebben meer rust als ik mij voor langere tijd op een korte afstand moet focussen. Ik ben na het krijgen van de bril nog een aantal keer binnen gelopen om de bril helemaal op de juiste manier te laten afstellen.

Zo draag ik mijn Bril de Osiris C02

image de bril

 

 

Voor meer info over de Osiris C02 van Specsavers klik hier

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
4 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer