MuziekMuziek

Triumph & Disaster, Echte mannen producten.

jackz

De afgelopen week ben ik benaderd door Jackz.nl of ik twee producten van Triumph & Disaster wilde reviewen. Voordat ik ga beginnen aan de review raad ik jullie echt aan om eens een kijkje te nemen op Jackz.nl een webshop speciaal voor mannen. Ik denk dat deze webshop echt alle mooie producten bied die je als man graag gebruikt. Ook de uitstraling is helemaal van deze tijd. Echt een top site!!

 

t&d

Triumph & Disaster

Ik kan natuurlijk alleen spreken over de twee producten die ik heb gekregen. De producten van Triumph & disaster zijn in mijn ogen echte mannen producten!! Ze zien er niet alleen stoer uit, het ruikt ook echt Old Fashioned!! Mannen die bewust willen kiezen kunnen hun hart ophalen bij deze producten. Ze zijn gemaakt van natuurlijke producten en niet op dieren getest!! Ook zijn de producten vrij van parabenen en worden er ook geen siliconen gebruikt. Kortom echte stoere en verantwoorden producten…….wat wil je als man nog meer!!

 

DSC03119

 

Triumph & Disaster Old Fashioned Shave Cream

Wauw dit is een cream zoals je hem verwacht. Luchtig en toch heel romig!! Hij is ook erg fris qua geur, meestal gebruikt men menthol of mint, zo niet  Triumph & Disaster. De cream heeft een erg lekkere geur van citroen. Je voelt dat hij bijna plakt op de huid, wat het scheren erg prettig maakt. De huid wordt tijdens het scheren goed beschermd en gehydrateerd. Top product!!

DSC03335

DSC03334

DSC03339

 

Triumph & Disaster Gameface Moisturiser

Ook dit is weer een mooi product speciaal voor de mannenhuid. De mannenhuid heeft toch weer net een andere aanpak nodig dan die van vrouwen. Dus koop ook echt producten die speciaal voor mannen zijn. Deze moisturiser gebruik je na het scheren of gewoon om je huid te hydrateren. Zorg voor het aanbrengen voor een schone huid, daarna smeer je de huid in met een klein beetje moisturiser. Voor de beste hydratatie gebruik je de moisturiser voor het slapen. Deze cream is erg prettig trekt snel in en verzorgt de huid prima. Ook de geur is bijzonder en ik heb geen last van het feit dat hij wat muf gaat ruiken zoals ik vaak heb met moisturisers. Kortom ook dit is een lekker product waar iedere man blij van wordt.

DSC03329

DSC03332

DSC03330

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer