Verander van kapsel mannen, nieuw seizoen nieuw kapsel!

herenkapsels d

De lente is in volle gang, Pasen is net geweest en de traditionele voorjaarsschoonmaak is achter de rug. Tijd voor jezelf en tijd voor een nieuw kapsel mannen!! Mannen kunnen van die gewoonte dieren zijn en hebben vaak een extra duwtje nodig voordat ze in actie komen. Als kapper word ik hier dagelijks mee geconfronteerd, mannen vragen vaak maar 1 ding en dat is hetzelfde kapsel als de vorige keer…. waar toch?? Oké… ik overdrijf  misschien wat, het wordt wel al iets beter!! Mannen durven iets meer en staan er ook meer voor open. Soms kan dat duwtje van je kapper net even nodig zijn om weer eens goed naar jezelf te kijken.

verander van kapsel mannen

Het afgelopen jaar zijn er heel veel nieuw trends voor mannen ontstaan op het gebied van haar. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je gelijk een totaal ander kapsel moet nemen. Als je net een hip kapsel heb laten aanmeten zou ik niet roepen dat je het weer totaal over een ander boeg moet gooien. Wat je wel kan doen is vragen of zelf ontdekken of er verschillende mogelijkheden zijn qua styling!! Met net andere manier van kammen of een ander product in je haar creëer je weer een totaal ander look in je haar. Ik zal ter inspiratie hier wat mooie kapsels laten zien waar je deze zomer geen modeflater mee slaat!! Wanneer je twijfelt of het wel bij je past vraag je kapper om raad, hij kent jou en de vorm van je gezicht en zal je graag helpen!! Wanneer je meer inspiratie nodig hebt kijk eens in mijn modellenboek kapsel mannen

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer