MuziekMuziek

De bril 2015

Zoals jullie inmiddels al weten heb ik sinds kort een bril. Jeetje, wat was dat wennen zeg! Ik heb altijd mijn vrouw ‘gepest’ met haar bril en nu moest ik er zelf aan geloven. Tja, toen waren de rollen ineens omgedraaid natuurlijk en boy dat heb ik geweten. Mijn vrouw heeft mij goed terug gepakt hahaha. Inmiddels ben ik goed gewend aan mijn bril, sterker nog, als ik hem niet draag dan voel ik me gewoon kaal! (niet letterlijk)

de bril

De zoektocht naar een passende bril was ook niet zo heel erg makkelijk, ik had geen idee wat voor montuur ik precies wilde en wat er in de ‘mode’ is. Ja, ook in brilmonturen heb je een bepaald modebeeld. Nu vind ik dat de bril je echt moet passen en als het niet in de mode is jammer dan!!

image image

Wil jij net als mij wat inspiratie voor de bril:

bril 2015 bril 2015 bril 2015 bril 2015 bril 2015 bril 2015 bril 2015

Super mooie monturen:

image de bril 7 de bril 6 de bril 5 de bril 4

Bron foto’s: Ingmar Timmer, Instagram B4men en Pinterest

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer