MuziekMuziek

Top 5 zomer kapsels voor mannen, je haar in de zomer.

korte herenkapsels

Yes, eindelijk is de zomer begonnen! Tijd om eens wat anders met je haar te doen, verandering van spijs doet immers eten toch 😉 Zijn er dingen anders aan je haar in de zomer? Ja, eigenlijk wel. Er zijn nogal wat invloeden in de zomer die je haar er anders doen laten uitzien. Op vakantie gaan bijvoorbeeld, heeft veel invloed op je haar. De hele dag lekker de zon op je bol, kan de kleur doen veranderen. Douchen in het buitenland(ander water) kan effect hebben op je haar, net als zwemmen in de zee en/of zwembad(zout en chloor) hebben natuurlijk ook veel invloed op je haar. Natuurlijk wil je niet heel veel tijd extra besteden aan je kapsel in de zomer, dus zorg ervoor dat je haar goed in model geknipt is. Met de juiste styling producten is je haar zo in model te brengen en kan je heerlijk genieten van alle mooie dingen in de zomer!

Top 5 Zomer kapsels voor mannen

top 5 zomer kapsel mannen

zomer kapsels mannen

kapsels mannen zomer

zomer kapsels mannen

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Ik gebruik groene Reuzel pomade en dan zit m’n haar altijd als de eerste of tweede foto van kopje nummer 4 (strak), wat vetter uitziend dus. Weet je misschien met welke pomade of ander middel het resulteert tot doffer, maar modelleerbaar haar, zoals in de laatste foto van kopje 4?

Written by Jan Willem Huffmeijer