MuziekMuziek

Heineken brengt jou de zomer van 2015.

Yes!! Het kan beginnen, de zomer van 2015. Super natuurlijk, maar weet jij al wat je gaat doen? Uiteraard komt er alleen nog maar lekker weer aan 😉 Ik vind dat we dat inmiddels wel hebben verdiend, toch? Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik weer lekker in mijn korte broek achter de bbq kan staan. Nu is een hele zomer bbq’en natuurlijk ook geen optie. Al die calorieën moeten er wel weer afgedanst worden. Maar wanneer heb jij eigenlijk voor het laatst echt gedanst? Wat was jou laatste keer dat je echt uit je dak bent gegaan? Deze zomer zijn er weer geweldige festivals waar je het luie zweet van je af kan dansen. Vaak hebben wij mannen het gewoon veel te druk of beter gezegd, we maken te weinig tijd voor een mooi feestje. Te vaak zie of hoor ik achteraf hoe geweldig een feest was en te vaak moet ik dan bekennen dat ik er toch wel heel graag bij geweest zou zijn. Maar het is nog niet te laat…..de zomer moet nog beginnen!!

heineken zomer 2015

Heineken geeft jou de zomer, Pak jij hem aan?

Heineken heeft een erg toffe commercial gemaakt. In deze commercial komen de hoogtepunten van deze zomer voorbij, zodat jij nu al wakker wordt gemaakt en het gevoel krijgt dat je dat ene knalfeest toch gemist hebt, om er dan achter te komen dat je de hele zomer nog gewoon voor je hebt. Kijk naar het filmpje en laat mij weten naar welk festival jij zou willen gaan. Wordt het Sail 2015, Mysteryland, of toch Lowlands??

Kortom twijfelde je nog of het wel een denderende zomer zou gaan worden….dacht het niet! Ook namens B4men.nl een waanzinnige zomer 2015 gewenst.

heineken zomer

 

*advertorial

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer