Fashion Tip voor het najaar! Speel met oranje dit najaar.

We zijn begonnen aan het najaar en hier hebben we al veel aandacht aan gegeven in de vorm van kapsels voor het najaar en mijn State of Art kleding voor deze herfst. Maar in mijn ogen kan ik jullie niet genoeg vertellen over de trends op fashiongebied. Zo zijn kleuren heel erg belangrijk en goed aanwezig dit najaar, hierover ga ik binnenkort een leuk artikel plaatsen zodat je een mooie overzicht hebt van de hippe kleuren van dit moment en hoe ik ze draag. Toch is er een kleur die ik jullie apart onder de aandacht wil brengen.

Oranje als een subtiel accent

De kleuren waar we veel van horen en zien zijn groen en blauw. Toch is dit lekker vertrouwd voor mannen, hoewel groen gewaagd kan zijn is blauw echt een basiskleur waar iedere man zich in kan vinden. Maar dit najaar is de basis van je outfit lekker basis en kan je spelen met accenten. Het leuke hiervan is dat je echt je eigen touch aan je outfit kan geven. Hoe gewaad of juist niet gewaagd je jouw outfit durf te dragen laat je zien doormiddel van spannende accenten. Een kleur die we dit najaar subtiel voorbij zien komen is oranje. Oranje is een bijzondere kleur, het staat namelijk bijna iedere man. Oranje is als kleur sportief en excentriek en dat maakt deze kleur zo leuk om mee te spelen. Dus mannen kies deze herfst / winter niet te veilig maar neem iets meer risico en voeg wat kleur toe.

Zo draag ik oranje

DSC03395 DSC03374 DSC04134 DSC04077DSC03382

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments
  • hmm ik weet niet of het oranje wel bij mij past maar ik ga het zeker een keer proberen. Ik vind de foto met de combinatie van oranje met de blauwe blazer wel erg mooi!

Invalid OAuth access token.
Written by Jan Willem Huffmeijer