MuziekMuziek

The name is Bond, James Bond. Blu-Ray Spectre is uit, wil jij er één winnen?

Film en series recensies / reviews

Die ene zin wie kent hem niet? Voor mij is hij zeer bekend, ik ben echt opgevoed met James Bond. Mijn vader is een groot fan en het hoorde gewoon bij de opvoeding, om wanneer er nieuwe James Bond film uit was, deze te gaan bekijken in de bioscoop. Uiteraard moesten dan eerste de eerdere films nog maar even bekeken worden. Ik heb er films tussen zitten die ik letterlijk mee kan spreken. Toch ben ik, eerlijk is eerlijk, afgehaakt toen Daniel Craig James Bond werd. Waarom?? Ik kan je het niet direct zeggen maar voor mij was het absoluut geen James Bond. Het is een gevoel, voordat ik heel veel Daniel Craig fans beledig. Maar goed, ik ga voor een revanche…..nou ja, ik geef Daniel Craig nog een kans om mij te overtuigen dat hij wel degelijk een James Bond kan zijn voor mij. Ik ga zo de film bekijken, ik schrijf dit namelijk dinsdagmiddag en daarna ga ik jullie vertellen wat ik van de film vind. Ook aan jullie is gedacht, ik mag 3 Spectre Blu-Ray’s verloten onder mijn lezers!

Spectre-Movie-Posters

Dit vind ik van Spectre

Ik kom letterlijk net uit de film. Mijn eerste reactie is wisselend. De film zelf is erg goed, mooie special effects en een goed verhaal. Toch merk ik dat echt niets heb met onze James Bond. Oké hij speelt prima en hij is “stoer”, hahaha dat moet wel als James Bond, echter mis ik die dubbele humor en de charme van James als gentleman. Dus de film is en blijft top en alle elementen van een Bondfilm zitten er in. Ik zie mijzelf weer zitten als klein mannetje wat naar zijn eerste Bondfilm kijkt. Wat mij erg aansprak was het openingsnummer van Sam Smith, hier hebben ze een verhaal op zich van gemaakt en dit was echt veel beter dan ik ooit in een Bondfilm heb gezien. Kortom, ik ben nog steeds wel Bond fan, maar die Daniel Craig……..

DSC06756

Win een van de 3 Spectre Blu-Ray’s

Wat moet je doen om één van de drie Blu-Ray’s te winnen.

-Deel en Like het bericht op Facebook van dit artikel: https://www.facebook.com/B4men.nl/timeline

-Vertel in de commets van de Facebook Post wie jouw favoriete James Bond is/was.

Ik zal de winnaars persoonlijk berichten en de actie loopt tot 17 maart.

Super cool kijk hier ook naar het filmpje over de super cars in Spectre:

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer