MuziekMuziek

De Urban Bozz tas die iedere man durft te dragen.

Mannen en tassen, het is toch nog vaak een lastige combinatie en ik sluit mijzelf zeker niet uit. Wij mannen zijn erg van het gemak en proppen liever de zakken vol dan dat we een tas moeten dragen. Een andere optie is je partner meenemen en jouw spullen bij haar in de tas stoppen (als het nog past, bij mijn vrouw meestal niet!) ???? Een goede tas is dus zeker geen miskoop, maar waar ga je nu als man graag mee over straat.

 

DSC06670

Tassen van Urban Bozz

Ik heb al vaker op de blog over tassen geschreven en zoals jullie weten kies ik graag voor kwaliteit. Een tas gaat toch al gauw een paar jaar mee en dan is een iets ruimer budget wel geoorloofd. Een duurdere tas is kwalitatief beter gemaakt en met een beter leer. Schrik dus niet van de prijs van een echt lederen tas, goed leer is prijzig. Is je budget niet groot, kies dan nog liever voor een kunststof tas (ook wel PU genoemd) dan voor een tas van slecht leer. Een tas van een mooi leer lijkt duur door de eerste uitgave maar doordat hij veel langer mee zal gaan krijg je vanzelf deze investering terug.

DSC06681

Mijn tas van Urban Bozz is een ultiem voorbeeld van een met mooi leer gemaakte tas. Ook aan de afwerking en aan de naden zie je de kwaliteit. Eigenlijk is deze tas zo nieuw niet eens op zijn mooist, wanneer je de tas zal gaan dragen en gebruiken zal de tas gaan leven. Het leer van de tas zal wat gaan kleuren en ja er komen dan ook wat vlekken en beschadigingen op. Echter zorgt dat in mijn ogen ervoor dat de tas alleen maar mooier wordt. De tas die ik heb is van het merk Ruiter Tassen. Het is een cognac kleurige tas, die niet alleen als schoudertas maar ook als rugtas gedragen kan worden. Hij heeft een mooie ruime vakverdeling waardoor ik hem ook echt prima als werktas kan gebruiken. Voor alleen een portemonnee en een telefoon is hij te groot maar ik heb meestal standaard mijn laptop bij me, dus voor mij is hij perfect qua formaat.

DSC06749 DSC06750 DSC06751 DSC06752 DSC06754

Urban Bozz geeft de lezers korting

Even genoeg over mijn tas, ik weet uit ervaring hoe lastig het is om als man een goede tas te vinden. Urban Bozz is een website waar je als man je hart kan ophalen. Hier verkopen ze stoere en kwalitatief mooie tassen alleen voor mannen!! Deze keer niet een paar tassen voor mannen en dan toch weer heel veel handtassen voor vrouwen. Bij Urban Bozz vindt je echt een mega grote collectie met stoere mannentassen. Een gedurfd concept waar ik mij goed in kan vinden en waar ik graag aandacht aan wil geven. Nu heeft Urban Bozz een te gekke actie voor alle lezers van B4men gemaakt. Wie een tas besteld met de code: B4men15eUro krijgt € 15,- korting op zijn bestelling!! Klik hier voor de site. (deze actie is inmiddels niet meer geldig)

DSC06677

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer