MuziekMuziek

Stoere Boots voor mannen, how to wear

Voor mij is het kopen van een goede laars vrij lastig omdat ik een kleine voet heb. Ik heb maat 39/40 en de meeste boots  voor mannen beginnen vaak pas vanaf maat 41. Heel soms valt een 41 wat kleiner en kan ik met een inlegzooltje het maatverschil mooi oplossen. Boots kan je op verschillende manieren dragen en hoeven echt niet alleen maar stoer gedragen te worden. Een paar jaar geleden moest je echt goed zoeken wilde je een beetje keus hebben, tegenwoordig heeft ieder merk wel een aantal boots in zijn collectie zitten.

 Deze vind ik te gek

boots1
Sendra 319,95

boots2
PME 179,95
boots1
bron: street style men Schoen: Timberland
red-wing-shoes-2972-11-engineer-copper-rough-and-tough-red-wing-shoes-2972-engineer-steel-toe-copper-rough-tough
Red Wing 349,00
boots5
G-Star 189,95
boots6
A.S.98 279,95

Help B4men Groeien

Help B4men groeien om zo nog meer slagkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikels op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop

Bron foto’s 1,2,3,4,5

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer