MuziekMuziek

TAG Heuer McLaren Rocket Red staat voor passie.

B4men staat voor mannen lifestyle en wat past hier dan beter in dan het nieuwe limited horloge van TAG Heuer McLaren. Hier zit alles in wat een man kan bedenken bij echte mannen lifestyle! Stoer, sportief, design en passie. De Tag Heuer McLaren staat voor alle genoemde eigenschappen. McLaren en TAG Heuer hebben al 30 jaar een succesvolle samenwerking en deze relatie is nu verzegeld in deze mooi klok.

TAGHeuer_Ambassadors_2015_JensonButton

TAG Heuer McLaren

De Tag Heuer McLaren is een eerbetoon aan het team dat al jaren mee doet om de hoogste plaats in de Formule 1. De kleur rood die in het horloge is verwerkt is niet zomaar gekozen, het is de kleur rood van de campagne van McLaren in 1985 toen de samenwerking starten. Het rocket rood staat voor snelheid, kracht en passie. Het rood komt terug in de rand van de kast, de wijzers en de Nato band. Zeker voor de zomer is een Nato band super, het reageert niet op zweet zoals leer en het broeit minder dan metaal. Deze hele mooie klok is een genummerde limited edition en dus een echt collectors item.

TAG Heuer Formula 1 Limited Edition McLaren (1)

Tag Heuer McLaren Features

-Referentie:  CAZ1112.FC8188

-Genummerd limited edition

-Kast gemaakt van geborsteld 316L Staal.

-Diameter 42mm

-Bezel gemaakt van “Rocket Red” aluminium, gegraveerd met McLaren en een tachymeter

-Glas: Sapphire crystal

-Gravering op de achterkant een 1985 McLaren, met de tekst “30 years of partnership anniversary”

-Water-resistant tot 200m

-Movement Ronda 5040D – Quartz chronograph with date window

-Strap NATO red and black

TAGHeuer_FORMULA1_McLaren_CAZ1112.FC8188_Dos

Kortom een geweldig horloge die een lange samenwerking echt een mooi statement geeft. Deze TAG Heuer McLaren is zo’n droom horloge voor veel mannen en daarom natuurlijk een echt B4men waardig horloge die ik jullie wil laten zien. Helaas deze keer geen eigen foto’s, voor nu is dit horloge nog even iets boven mijn budget. Wat de prijs van het de TAG Heuer McLaren is weet ik niet exact dus ik kan nog even dromen en sparen 😉

TAGHeuer_Ambassadors_2015_FernandoAlonso_2

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer