SelectSelect

Foodtrucks in het Amsterdamse bos

 

Het is inmiddels echt heel mooi weer aan het worden en ik ben er gek op om dan lekker met mijn meiden te gaan wandelen. Rondom Hoofddorp heb ik keuze zat en allemaal even leuk. Toch heeft het Amsterdamse bos nu wel een streepje voor….waarom?? Zij hebben tegenwoordig verspreid door het bos een aantal foodtrucks staan. Niet alleen erg gezellig maar ook gewoon erg lekker natuurlijk. Wij zijn op een zondagmiddag precies rond lunchtijd een wandeling gaan maken en hebben één van de Foodtrucks bezocht.

DSC00435

 

Foodtruck Voertuig

Jasper en Daan, twee jonge ondernemers die sinds afgelopen april helemaal los zijn gegaan met hun eigen foodtruck “Voertuig”. Voordat zij met de foodtruck van start zijn gegaan hebben zij heel veel nagedacht en veel onderzoek gedaan. De foodtruck is tegenwoordig helemaal hip en er starten er heel erg veel, hoe kan je dan toch iets bijzonders en onderscheidend brengen. Zij hebben gekozen voor een focus die heel goed bij B4men past. Passie en Ambachtelijk! daar draait het om. Tja, lekker nu weet je nog niks!! Wat hebben zij wat zo speciaal is,  nou vooruit zij hebben een Pita Stoofvlees!! Die is lekker!! Het verhaal achter de producten zijn mooi, de pita is niet zomaar een pita. De pita van Voertuig komt rechtstreeks uit Israel en wordt daar op nog echt ambachtelijke manier gebakken. Verder is over alles nagedacht en zoveel mogelijk voor biologische producten gekozen. Naast de Pita Stoofvlees hebben zij ook een broodje met een huigemaakte tonijnsalade en een Pita kaas met gekonfijte paprika en rucola. Ook de kleintjes worden niet vergeten, voor hun is er een Tostini nutella.

DSC00463

Kortom een lekkere wandeling wordt nu nog veel lekkerder in het Amsterdamse bos. Heb je trek in iets anders dan een broodje stoofvlees of wil je een keer variëren dan staan er nog 4 andere foodtrucks. Wil je meer info over Foodtruck Voertuig kijk dan op de facebookpagina: Foodtruck Voertuig

DSC00430

DSC00452

Waar staat Foodtruck Voertuig:

Ik heb zelf ook best even moeten zoeken naar waar ze stonden dus met deze beschrijving moet je eruit kunnen komen. Halverwege de Bosbaanweg (roeibaan) bevind zich een parkeerplaats op de Duizendmeterweg, zodra je hier in rijdt moet je een brug over en direct na deze brug kan je links een pad op (niet met de auto). Loop dit pad af en daar staat Foodtruck Voertuig op de brug.

Ik zeg eet smakelijk.

DSC00473

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Written by Jan Willem Huffmeijer