MuziekMuziek

5 kledingstukken die niet mogen ontbreken in je kledingkast

Wat mag er in 2015 echt niet ontbreken in je kledingkast

5  kleding musthaves

Met een paar goede basis kledingstukken kan je verschillende looks creëren en grijp je nooit mis. Probeer wel echt te investeren in goede kwaliteit kledingstukken, deze gaan langer mee en zeker voor basisstukken is het belangrijk dat ze mooi van kwaliteit blijven zodat je ze niet steeds opnieuw hoeft aan te schaffen.

1. Een goede jeans: De jeans is jarenlang een onderschoven kindje geweest, het was vaak ‘not done’ om dit kledingstuk te dragen. Hoe anders is dat anno 2015! Een goede jeans kan op verschillende manieren gedragen worden. Casual/stoer/sportief of netjes, het kan allemaal. Zorg dan wel dat je een mooie wassing koopt zonder al te veel scheuren, anders kan je hem niet voor diverse gelegenheden gebruiken.

DSC006702. Een wit en zwart strak t-shirt met diepe v-hals: Onder een trui of onder een overhemd mag dit basisstuk echt niet ontbreken.

DSC00676

3. De Chino: De Chino is weer helemaal terug van weggeweest. Waar vroeger de Chino stond voor oubollig, staat de Chino nu voor hip. De Chino kan ik allerlei kleuren gedragen worden en ook voor de Chino geldt dat je hem zowel casual/stoer/sportief of netjes kan dragen. Een trend die je komende zomer veel gaat zien is de Chino opgerold met een druk geprint t-shirt of overhemd erboven gedragen.DSC00673

4. Een slim fit wit overhemd: 2005, 2015 of 2035 een wit overhemd hoorde, hoort en zal blijven horen als musthave in je kledingkast.DSC00839

5. Een overhemd met een print: Dit is dan wel weer echt 2015 een overhemd met een gekke, (fel) gekleurde print. Niet iedereen zal dit durven dragen, maar als je eenmaal die drempel over bent zal je zien dat het echt heel erg gaaf kan staan! Ik moest er eerst ook aan wennen, maar er komen er steeds meer in mijn kast te hangen.DSC00841

 Mijn kleding

DSC00712 DSC00721DSC00786

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Barbier blijf bij je leest, zou ik haast willen zeggen. Ik vraag me af waar jij deze info vandaan haalt, een aantal trends die je hier (en in vorige blogs) noemt zijn namelijk al van jaren geleden. Probeer je meer in de mode te verdiepen of schrijf alleen over dingen waar je ook echt veel over weet. Andere stukken zijn wel leuk om te lezen!

Written by Jan Willem Huffmeijer