MuziekMuziek

Versace Pour Homme Oud Noir!

versace2Vanaf september verkrijgbaar de nieuwe Eau de Parfum van Versace: Versace Pour Homme Oud Noir. Een parfum voor mannen met een krachtige persoonlijkheid.

Versace omschrijft de geur als een een gevoel van geluk die je ervaart bij een zonsondergang in de woestijn. De wind die met een warme zucht in het gezicht waait. Een sensueel krachtig aroma, bijna lust opwekkend.

versace1Een intense en vorstelijke compositie; kruidig en een diepere laag van leder samen met oud, een van de fijnste ingrediënten uit de parfumerie. Deze herengeur van Versace is ontwikkeld door Versace voor mannen die van oriëntaalse geuren houden.

 

De geur: opent met de geurnoten van bittere sinaasappel gecombineerd met de frisse en sprankelende oranjebloesem en een touch van zwarte peper. Het hart van de eau de parfum wordt gevormd door kruidige kardemom en saffraan verrijkt met harsachtige noten van olibanum.  De diepgang komt uit de intens donkere oud noten, samen met het aardse patchouli en het volle lederhout krijgt deze geur zijn kracht.

Deze eau de parfum wordt uitgegeven in een flacon van 100ml en zal alleen in een select aantal parfumwinkels te verkrijgen zijn.versace

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer