MuziekMuziek

Brit Rhythm van Burberry, Rock and Roll in een fles!

In september komt Burberry uit met een nieuwe geur: Brit Rhythm. Deze eau de toilette staat voor rock and roll een provocerende en sexy geur. Na jaren heeft Burberry Fashion dit parfum weer helemaal onder eigen licentie gemaakt. Volgens Christopher Bailey (Chief Creative Officer van de Burberry Group) zorgt dit voor alle vrijheid om alle lijnen weer naar eigen inzicht te kunnen zetten. 

burberry kleine flacon op een grijze achtergrond

Burberry Brit Rhythm de geur

In Burberry Rhythm vindt men de zintuigelijke combinatie van geur en geluid. Grote inspiratiebron vormt “live” muziek van de jonge party-generatie. Een heerlijke geur die de excentrieke geuren van de zomer weer doen terugkomen. Mannen die deze geur dragen wanen zich nog even in een heerlijke zomeravond. Zwoel en verleidelijk dat zijn kenmerken die deze parfum maken. 

De geurnoten uitgelegd:

De groene topnoten geven de energie die je vindt op een festival. De geur opent met basilicum, citroen en de pittigheid van kardemom en jenever bessen.

Het hart van de eau de toilette is sexy en diep met tonen van zwart leer, patchouli en styrax.

De basis is spannend en warm door het cederhout en de tonkabonen.

Burberry Brit Rhythm verkrijgbaarheid

De de parfumeurs van de Brit Rhythm zijn: Dominique Ropion,Anne Flipo and Olivier Polge.

Burberry Rhythm zal verkrijgbaar in een 30 ml, 50 ml en een 90ml eau de toilette en een 150 ml afther shave balm en een 150 ml shouwer gel. Het parfum is goed te verkrijgen bij de verschillende verkooppunten. Hij is te verkrijgen bij parfumerieën maar ook bij drogisterijen. 

Burberry Brit Rhythm verpakking en flacon naast elkaar

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer