MuziekMuziek

Suavecito Pomade, B4men review. Win een Suavecito pomade

Suavecito pomade is een merk afkomstig uit Amerika. Het is daar ontstaan in de crisis en met het idee om een goed product te maken voor in je haar dat ook nog betaalbaar moet zijn. Nu is betaalbaar natuurlijk wel een relatief begrip, wat voor de één betaalbaar is, is voor een ander een rib uit zijn lijf. Suavecito zit met een verkoopprijs vanaf 16,95 boven de prijs van een gemiddeld product uit de drogisterij. Echter is de kwaliteit beduidend beter en daardoor heb je ook minder nodig en doe je dus langer met je product. Uiteindelijk is het dus helemaal niet zoveel duurder. Ik adviseer mijn klanten ook altijd om niet alleen maar naar de prijs van een product te kijken maar naar de kwaliteit en hoelang het dan dus meegaat.

P6281529

Suavecito pomade

De pomade van Suavecito is in twee sterktes verkrijgbaar, een Original Hold en een Firme Hold. De pomade van suavecito is op waterbasis en is dus (gelukkig) goed uit te spoelen met een shampoo. Voor veel mannen is dit wel een pluspunt, niet iedereen houdt van het het gevoel van vet haar. De pomade geeft redelijk veel glans. Je kan deze pomade in zowel droog als nat haar gebruiken. Voor veel stevigheid is het belangrijk dat je hem aanbrengt op droog haar, hoe droger het haar hoe steviger de hold zal zijn. Wil je meer glans, maak dan je handen nat en verdeel dit over je kapsel. Gebruik niet teveel, want door het gebruik van teveel water zal de stevigheid van de pomade achteruit gaan. Wil je een wetlook effect en minder stevigheid, breng dan de pomade op vochtig haar aan.  De geur van de suavecito pomade heeft een aangename frisse en redelijk neutrale geur, het heeft een klein beetje iets weg van Coca Cola. Schrik hier niet van, want het is niet storend, integendeel. Zeker vrouwen vinden het lekker ruiken, dus win-win situatie.

P6281533 P6281535

Hoe maak ik een kapsel met Suavecito

Wil jij ook een keertje Suavecito proberen?

B4men verloot 3 potten Suavecito, 1 voor jou en 2 voor je vrienden. Wat moet je hiervoor doen?

– Kijk en like de Video van Suavecito op YouTube

– Tag 2 vrienden onder het artikel op de B4men Facebook pagina en like het bericht.

De win-actie loopt tot 25 juli de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Mooi product.
    Helaas heb ik geen facebook. Ik heb wel de video ge liked. Hopelijk maak ik toch kans om te winnen !

Written by Jan Willem Huffmeijer