MuziekMuziek

Gladjakkers in je haar! B4men Review van de haarproducten van Gladjakkers.

Yes!! We zijn weer druk aan het reviewen geweest. Producten reviewen voor de site blijf ik altijd heel erg leuk vinden om te doen. De komende tijd hoop ik hier weer wat meer tijd voor vrij te kunnen maken. Door de drukte in de B4men Barbershop en de hoeveelheid pers events voor de de blog, zijn de reviews er de laatste tijd een beetje bij ingeschoten. Vandaag heb ik een review die gaat over de producten van Gladjakkers. Een merk wat Gladjakkers heet?? Ja, serieus en ook weer niet té serieus. Het merk is in hun producten bloedserieus maar in hun marketing hebben zij veel humor. Ik ben met het merk in aanraking gekomen op het eerste vakvent voor barbieren/herenkappers in Nederland, Barber Society Live. Dit werd gehouden op een onwijs stoere, kleinschalige locatie in Amsterdam, namelijk het Machinegebouw op het terrein van de Westergasfabriek. Ik heb daar super veel inspiratie opgedaan en daardoor kreeg ik ook weer veel inspiratie voor de blog. Ik vind het merk tof genoeg om dit aan jullie te showen en het eens onder de loep te nemen.

P6091157

De producten van Gladjakkers

Dit zijn de producten die ik kreeg om te mogen reviewen van Gladjakkers:

Een Pomade: Het merk Gladjakkers is oer Hollands en dat hebben ze terug laten komen in de pomade. Het is een ouderwetse brylcreem en daarmee gelijk een onderscheidend haarproduct op de Nederlandse markt. De Gladjakkers pomade geeft veel glans en heeft een prima stevigheid. De geur moet je aanspreken maar is voor veel mannen een goede geur. Slim is dat ze in de hele productenrange dezelfde geur hebben gebruikt. Zo krijg je een mooie stapeling van 1 geur in plaats van 3 tot 4 verschillende geuren die boven je parfum proberen uit te komen. (Check in het filmpje hieronder hoe ik de Pomade gebruik.)

P6091162

Een Scheerzeep: De review van een scheerzeep blijft lastig met zo’n baard als ik heb, althans wel als de baard moet blijven staan. De scheerzeep ruikt zoals de andere producten. Hij is stevig en heeft een goede crème structuur. Niet heel speciaal maar gewoon een prima scheerzeep!

P6091164

De Balm: Een Balm is een goede aanvulling in de collectie. Zelfs met een baard moet je zo af en toe je contouren netjes houden en scheren is gewoon de beste manier. Een balm is dan een stuk lekkerder voor je huid en voorkomt veel irritatie. De Balm is prettig en heeft een goede structuur (niet te dun en niet te dik).

P6091161

De Cologne: Wanneer je echt fan bent van de geur van Gladjakkers dan is er ook nog een Cologne. De geur kan je dragen zoals je zou doen met een “normaal” parfum. Het is een leuke toevoeging aan een lijn met dezelfde geur, om er zo voor te zorgen dat je niet allemaal verschillende geuren draagt.

P6091159

Gladjakkers biedt iedere man een goede basis met deze producten. Ik persoonlijk mis nog een baardolie voor de mannen die iets minder glad zijn 😉

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer