MuziekMuziek

Snorren Snorren en nog eens Snorren!!!!

Ikzelf heb lange tijd mijn snor dagelijks in puntjes gedragen, echter uit luiheid merk ik dat ik dit bijna nooit meer doe. Daarbij heb ik niet zo lang geleden mijn baard en snor een stuk korter gemaakt, waardoor ik ook mijn snor niet meer tot in de puntjes kreeg 😉 Momenteel is (gelukkig) mijn baard weer een stukje langer geworden en kan ik ook mijn snor weer in puntjes dragen. Een snor met puntjes is toch wel gaaf om af en toe te dragen. Als ik mijn snor in puntjes draag als ik naar een pers event ga, dan trek ik vaak veel bekijks. In het wereldje van de PR en Bloggers ben ik nog steeds een vreemde eend in de bijt. Ik ben niet gladgeschoren (ben sowieso niet zo glad 😉 ), draag niet de laatste mode (ik draag wat ik leuk vind) en ik ben niet super aanwezig. Het enige waardoor ik dus opval, is mijn baard en snor en deze draag ik tot op heden nog steeds met trots. Bij mij in de B4men Barbershop merk ik dat de snor een steeds belangrijkere rol begint in te nemen. Vaak word mij gevraagd de baard korter te maken maar de snor juist op lengte te houden. (hierover volgt later meer informatie)

Mijn snor gedurende de afgelopen jaren

Foto Barber
Voor een fotoshoot van vorig jaar.
P6211401
Dagelijks leven anno 2016 🙂
snor jw
Met mijn oude baas Jos. Heel wat kilo’s lichter en echt nog een jonkie. Hier begon ik met het laten groeien van zowel  mijn snor als baard. Volgens mij is dit bijna 5 jaar geleden.
snor jw 1
Fotoshoot voor Flair Nederland.  Foto: Margriet Hoekstra
snor jw 2
Mijn snor en baard, een half jaar na de Movember Shavedown. Volgens mij is dit eind 2013
snor jw 3
Dit is wat je dit najaar 2016 veel gaan zien. Snor lang(er) en de baard kort(er). Deze foto is van medio 2014

Snorren zowel zonder als met baard

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
  • Prachtige snorren, ik heb een handlebar snor (krulsnor) maar het probleem is dat hij niet groter wordt, haar breken af, al verschillende mustache wax gebruikt, reuzel blauw is tot nu toe het beste die werkt bij mij, wat eigenlijk geen Mustache wax is 😛 😀

  • Beste Jeroen,
    ik gebruik zelf ook altijd een Pomade in mijn snor, de ene keer blauwe reuzel de andere keer Brutus (mijn eigen merk). Binnenkort komt er een filmpje op de blog waarin ik uitleg geef over het maken van puntjes in je snor en waarom een Pomade zo goed werkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer