Stoere haarproducten voor mannen van Lock Stock and Barrel. Review van B4men.nl

Soms is het als barbier best lastig kiezen met welke producten je graag in je eigen barbershop zou willen werken. Ik heb helaas geen ruimte voor alle merken die er zijn en je maakt een selectie van producten die goed bij je passen en die je klanten kunnen waarderen. Het is soms erg jammer dat er dan hele mooie producten niet de aandacht krijgen die ze wel verdienen. Gelukkig ben ik 3 jaar geleden met de blog gestart waardoor ik die aandacht wel kan geven. Lock Stock and Barrel is zo’n merk! Een echt mannen merk, wat ik graag aan jullie voorstel.

P9020938

Lock Stock and Barrel

Waar ken je die namen toch van….lock, stock en barrel? Het zijn onderdelen van een geweer en dat geeft direct het stoere karakter van het merk weer. Het merk ken ik al wel wat jaren en ik moet eerlijk bekennen dat het bij mij de afgelopen jaren wel wat uit het vizier is geraakt, als we het dan toch over geweeronderdelen hebben 😉  Nu hebben ze de afgelopen tijd een restyling gehad en dit heeft het merk een nog professionelere uitstraling gegeven. Gelukkig hebben ze de geur wel de geur gelaten, want die is echt geweldig! Een echt stoere mannelijke geur zit aan de producten, die ervoor zorgen dat je vriendin wel graag aan jouw haar ruikt maar niet aan je spullen komt! Ik heb 4 producten gekregen die ik heb mogen reviewen.

P9020946

Lock Stock and Barrel Review by B4men

Hair Thickening Matte Fixing Lotion: Matte producten zitten meestal in een pot en missen vaak een goede hold. Deze matte gel is vloeibaar en komt dus uit een flesje. Dit maakt het stylen van het haar erg makkelijk. De geur van het product is erg lekker en mannelijk. De holdfactor van het product is 4 van 5. Dit maakt het product geschikt voor de natuurlijke kapels die momenteel helemaal in zijn.P9020960

Volumatte Hair Powder: Poeder is je haar?? Het klinkt echt een beetje raar en ik moet eerlijk zeggen dat ik die stylingpoeders zelf ook lastig vind om te gebruiken. Tot ik de afgelopen week erachter kwam dat het erg lekker werkt bij wat langer haar wat je graag los draagt maar wat niet alle kanten op moet zitten. De poeder geeft namelijk een soort van strandgevoel aan je haar. Hahaha sorry, ik zal het uitleggen. Ken je dat gevoel wanneer je een dag naar het strand geweest bent en je haar stug en droog aanvoelt, dat gevoel dus. Vaak zit je daar dan wel perfect! Daar is deze poeder dus voor. Het geeft volume aan je haar, zonder het te verzwaren en het maakt je haar stugger zodat het zonder veel problemen toch lekker blijft zitten. Ideaal voor de trend van het langere haar wat er aan gaat komen.P9020957

Classic Original Wax: Een lekkere wax die werk zoals een echt wax. Hij geeft een mooie glans en heeft een medium hold. De geur is ook echt weer geweldig. Een enorme uitleg heeft dit product echt niet nodig, je krijgt wat je ervan verwacht. Dit product is ideaal voor de meer sleek hair of voor de glans op een mooie pompadour.P9020954

85 Karats Original Clay: De meeste clay’s die ik ken zijn vrij mat, maar de clay van Lock Stock and Barrel heeft meer glans dan je zou verwachten van een clay. Dit vind ik geen nadeel, sterker nog ik vind het wel een pre. Ik wil graag mij haar wat losser dragen en een meer natuurlijke look meegeven. Een Paste of andere matte producten, zijn vaak voor mij net iets te mat en te stevig. Dit product blijft heel mooi flexibel in het haar en geeft het dus tevens een lichte glans. Hierdoor lijkt het in ieder geval alsof je nog iets aan je haar hebt gedaan. De geur van dit product is ook weer top.

P9020956

De producten van Lock Stock and Barrel hebben mij toch weer positief verrast. Het assortiment is redelijk klein, wat het voor mannen overzichtelijk maakt en je dus weet waar je aan toe bent. De producten zullen je in werking en kwaliteit niet teleurstellen. De producten van Lock Stock and Barrel koop je in diverse barbershops/herenkappers of in hun eigen webshop.

P9020950

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer