MuziekMuziek

Vol, natuurlijk en langer haar voor mannen. De kapsel trends voor mannen najaar 2016.

kapsel voor mannen met krullen

We moeten er natuurlijk nog even nog niet aan denken, maar het najaar komt er sneller aan dan je denkt. Het is belangrijk, dat wanneer er trends ontstaan, dat je wel de tijd krijgt om hierop te kunnen reageren. Zeker als het gaat om langer haar, dit heeft namelijk wel de tijd nodig om te kunnen groeien. Dat is dus ook precies wat wij mannen (moeten) gaan laten doen voor het najaar 2016. De trend van het nonchalante haar gaat zich doorzetten richting echt lang haar voor mannen. Inmiddels zijn we alweer redelijk gewend aan onze Paste en Clay, die het haar veel minder strak stylen, maar de lengtes bleven zeker aan de zijkanten nog wel redelijk kort. Dit gaat voor het najaar echt veranderen. Mannen gaan het haar een heel stuk voller dragen. De zijkanten worden ook langer en de producten worden nog minder zichtbaar in het haar. Een natuurlijke volle look is het resultaat. Ik hoor je denken, leuk hoor dat laten groeien, maar straks moet het er zeker weer afgeknipt worden? Voor zover ik vooruit kan kijken lijkt het er niet op. De trends voor mannen 2017, is deze look ook nog duidelijk zichtbaar.

Welke producten kan je gebruiken

Gewoon niets aan doen zou je haast bijna denken. Maar dat is niet de bedoeling, dat ziet er erg onverzorg uit en dat is zeker niet de bedoeling. Je wilt verzorgd haar met volume. Zo pak je het aan! Was je haar, dit is een belangrijk onderdeel voor meer volume. Vervolgens föhn je het haar met een verstevigende mouse om het daarna heel even te laten afkoelen. Breng nu een kleine hoeveelheid clay aan in het haar. De clay moet je niet te veel in de punten smeren anders wordt het haar weer zwaar en zakt het in. Moet het de hele dag blijven zitten zonder dat je er niets aan hoeft te doen, spuit dan een klein beetje lak op de aanzet (bij de hoofdhuid). Ook met de lak is minder beter dan te veel. Tevens kan je bij de aanzet eventueel een klein beetje volume poeder gebruiken. Let er wel op, dat je de volume poeder goed verdeeld en goed uitsmeert.

Inspiratie voor de kapsel trends voor mannen najaar 2016: langer en natuurlijk haar!

kapsels mannen lang haar

langer haar mannen

kapsel inspiratie mannen lang haar kapsels lang haar mannen kapsel mannen lang haar

Leuk artikel?? Help ons dan groeien!!

Help B4men groeien om zo nog meer daadkracht te krijgen voor nog leukere en betere artikelen op de blog. Waarmee je ons kan helpen? Like en Deel onze berichten en pagina’s op Facebook en Instagram.

-Facebook B4men
-Instagram B4men
-Youtube B4men
-Facebook B4men Barbershop
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer