MuziekMuziek

Stoere boots voor het najaar 2016 die ik graag wil hebben

Voor mij is het kopen van goede boots vrij lastig omdat ik als man zijnde een kleine voet heb. Ik heb maat 39/40 en de meeste boots voor mannen beginnen vaak pas vanaf maat 41. Heel soms valt een 41 wat kleiner en kan ik met een inlegzooltje het maatverschil mooi oplossen. Ik draag heel graag boots en ben dan ook al druk aan het rondkijken welke ik voor het najaar graag zou willen hebben. Een paar jaar geleden moest je echt goed zoeken wilde je een beetje keus hebben, tegenwoordig heeft ieder merk wel een aantal boots in zijn collectie zitten.

Dit zijn de boots ik erg tof vind

boots
Deze laarzen vind ik echt zo ontzettend gaaf, ze zijn alleen way over budget voor mij. Ze zijn te koop bij Zalando en zijn afgeprijsd van 794,95 naar 474,95 maar dan nog is dit echt te duur voor mij. Bron afbeelding: www.zalando.nl
boots1
Deze van Panama Jack, zijn echt helemaal mijn soort boots. Moet eerlijk zeggen dat ik even op de vliering moet kijken of ik eigenlijk niet dit soort laarzen al heb. Ze zijn ook een stuk betaalbaarder dan de vorige boots. Voordeel van deze laarzen is dat ze een warme voering hebben, dus ideaal voor het najaar. Bron afbeelding: www.nelson.nl
boots2
Echt super vet deze Sendra boots!!! Ik wil al heel lang cowboy laarzen hebben, maar ik heb het gevoel dat het mij niet staat. Bron afbeelding: www.omoda.nl
boots4
Ik heb al eens eerder geschreven over monk schoenen https://www.b4men.nl/monks-schoenen-2016-trek-aan/ en vertelde toen dat ik er zelf nog geen paar had. Inmiddels ben ik in het bezit van een paar lage blauwe monk schoenen, maar deze van de Zara zijn voor het najaar ontzettend tof. Het voordeel van de laarzen is dat je ze zowel stoer als netjes kan dragen.Bron afbeelding: www.zara.nl
boots jw
Deze boots van Yellow Cab vind ik ook super gaaf! Voordeel van deze laars is dat hij van binnen bekleed is met een warme voering. Bron afbeelding: www.zalando.nl
boots jw
Deze Timberland heb ik al, maar dan in een lichter kleur. Voor het najaar vind ik deze cognac kleur wel heel erg mooi. Nadeel alleen van Timberland schoenen is dat je ze eerst wel moet uitlopen. Eenmaal uitgelopen wil je echter liever geen andere boots meer aan. Bron afbeelding: www.omoda.nl

Zoals je ziet is mijn smaak vrij breed en dat maakt het zoeken en uiteindelijk dus kiezen best wel lastig. Daarbij vind ik 200,- euro eigenlijk wel genoeg voor een paar schoenen/laarzen. Nu geloof ik wel in kwaliteit en ben ik best bereid, als ze echt heel erg gaaf zijn, om wat meer te betalen. Nu gaat alleen ruim 400,- me toch net iets te ver.

Welke boots vind jij gaaf voor het najaar? Laat het me weten in de comments onderaan het artikel op de B4men Facebook Pagina

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Lekker breed georienteerd ben je! En de Redwings iets voor je? Zelf erg tevreden met de 8111.

Written by Jan Willem Huffmeijer