MuziekMuziek

De nieuwe geur van Roberto Cavalli Uomo. Review van B4men.nl

De nazomer staat voor de deur en dat betekend dat er voor de mannen weer heel veel nieuwe geuren aankomen. De komende tijd zullen er weer veel geuren op de blog worden gereviewd. Vandaag trappen we af met de nieuwe geur, Uomo van Roberto Cavalli.P9060969

Roberto Cavalli Uomo

Roberto Cavalli’s nieuwe creatief directeur Peter Dundas, gaat een nieuw hoofdstuk met het merk aan. De Roberto Cavalli man hebben zij opnieuw een beeld gegeven. De Roberto Cavalli man is een moderne dandy. Een man die zowel klassiek als modern perfect weet te combineren. Ik moet altijd wel lachen om dit soort omschrijvingen, maar ik snap wel welke kant zij graag opgaan met het merk. Het maakt de review misschien nog wel leuker, omdat je nu een richting krijgt waar deze geur aan moet voldoen.

Schermafdruk 2016-09-06 16.25.16

  • De flacon: Hoogglans zwart, gecombineerd met gouden accenten. Ik geef gelijk toe dat dit niet echt mijn smaak is. Ik vind het eerlijk gezegd ook niet heel erg passen bij de rustige perfectie van een dandy. Gelukkig valt over smaak niet te twisten 😉
  • De geur: Uomo van Roberto Cavalli opent kruidig, zoet en met een subtiele frisheid. Het is een oriëntaalse geur die iets heel bijzonders heeft. De geur toon is die van zwarte viooltjes. Vervolgens komt er een houtigere verdieping, die een stoere noot in de geur brengt. De geurtonen die de basis van deze geur maken zijn saffraan en cederhout. Het hart is zoet en verwarmend, met tonen van honing en lavendel.
  • Prijs: Eau de Toilette 40ml. € 45,56 Eau de Toilette 60ml. € 62,22 Eau de Toilette 100ml. € 78,89

P9060971

De geur is voor mij een geur die ik graag draag. Opvallend omdat hij bijzonder ruikt, maar subtiel in zijn uitgesprokenheid. Deze geur draag je zonder dat hij heel aanwezig is, totdat je de dames een welkomst kus mag geven. Dan volgen de complimenten vanzelf. De geur is in de maand september te koop bij Douglas.  Vanaf oktober zal hij bij alle geautoriseerde Roberto Cavalli Fragrances parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar zijn.

Schermafdruk 2016-09-06 16.25.50

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer