GezondheidGezondheid

The Sting weer helemaal terug met te gekke fashion.

Ik ben altijd een groot fan van The Sting geweest. Vanaf mijn puberteit tot een aantal jaar geleden was er in mijn kledingkast altijd wel wat te vinden van The Sting. Tot een paar jaar geleden……de kleding van The Sting werd in mijn ogen wat oubollig. Ik zag meer oudere mannen met kleding van The sting, dan mannen  van mijn eigen leeftijd. Dit moeten ze door gehad hebben, want ik vind mijzelf weer helemaal terug bij The Sting.

sting

The Sting en B4men.nl

The Sting is druk bezig met het promoten van de nieuwe kleding lijnen en hebben ook mij gevraagd eens naar The Sting te komen. Ik woon zelf in Hoofddorp waar een grote The Sting zit, ik winkel echter altijd heel graag in Haarlem en ook hier is een heel grote The Sting aanwezig in het centrum. En zeg nou zelf, een beter excuus om weer eens een lekker dagje te shoppen kan je toch niet hebben…hahaha. Mij is gevraagd om eens te kijken naar de winterjassen, ook heeft The Sting momenteel een grote campagne #indenimwetrust ,dus ook meteen maar even de jeans bekijken!! Iets wat mij gelijk is opgevallen…de collecties zijn echt stoerder en ruiger geworden. Ik ben helemaal weg van de merken Rockerbox en 55 Stage, deze merken zijn stoer en edgy. Ik heb natuurlijk ook een stoere outfit gekocht en ik zal jullie deze zo showen via een paar mooie foto’s.

sting1

Mijn Ouftit van The Sting

Mijn winterjas is van 55 stage en ik vind deze jas echt super gaaf, hij past helemaal bij het preppy stijltje (klik hier). Ook heeft hij een super stoere uitstraling door de draak achterop zonder kinderachtig te worden. Prijs van de jas €99,95

DSC07688

DSC07695

Mijn Jeans is van Revelation. Een stoere strakke maar geen echte skinny jeans met een geweldig mooie wassing en kleur. Prijs van de broek € 69,95

DSC07701

DSC07703

DSC07705

Mijn Trui van Rockerbox. Echt een te gek merk….super edgy!! Skulls en heftige kleuren krijgen alle ruimte, een merk waar ik echt helemaal weg van ben!! Prijs van de tui €49,95

DSC07698

De #indenimwetrust campagne

Speciaal voor iedereen die net als mij helemaal gek is van jeans hebben ze bij The Sting een te gekke actie bedacht. Aan welke voorwaarde moet je voldoen….
-Schrijf je in op de newsletter op www.thesting.com/denim en maak kans op een jaar lang gratis jeans van The sting.
-Zet een demin outfit online met de #indeminwetrust en maak kans op kaarten voor een groot demin feest of op leuke demin items van The Sting!!

DSC07767

DSC07768

DSC07776

DSC07793

DSC07789

 

Info The Sting klik hier

Info The Sting winterjassen klik hier

 


M 728x90

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Ik heb zelf een winkel Kabanoo67Oostkamp
    Kan er mij gezegd worden waar de groothandel is van Sting aub
    Gr stef

Written by Jan Willem Huffmeijer