MuziekMuziek

McGregor luidt de lente in met een echte preppy nieuwe collectie.

mcgregor logo

De preppy look hoort echt bij een merk als McGregor en laat dit nu ook weer een echte trend worden deze lente en zomer. Een ruiten overhemd, chino en natuurlijk de pullover, meer preppy gaat het niet worden. De preppy look vind ikzelf een erg leuke style om te dragen. De echte ‘kakkie’ preppy look gaat mij net even te ver en ik kies zelf dan toch voor een iets stoerdere en sportievere kant van de preppy look. Denk dan iets meer rock and roll, mooie jeans en een ruiten overhemd. Ik heb zelf ook een gave look uitgezocht die heel mooi deze kant laat zien.

Mijn sportieve McGregor preppy look

Voor mijn eigen McGregor preppy look heb ik een stoere ruiten overhemd en een gave jeans uitgezocht. Dit om jullie mijn smaak binnen McGregor te laten zien.

DSC00379 DSC00372

 

Zo draag ik mijn stoere preppy look van McGregor.

DSC00306 DSC00319 DSC00324

McGregor heeft voor de lente een mooie actie

Om de lente en de zomer echt goed in te luiden heeft McGregor een heel toepasselijke actie deze maand. Om je preppy look helemaal af te maken en je te beschermen tegen de zon geeft McGregor een Ray Ban zonnebril bij een minimale besteding van €349,-. Ray Ban en McGregor passen binnen de preppy look erg goed bij elkaar. Hoe de actie werkt? Wanneer je een mooie outfit heb gekocht, krijg je een voucher waarmee je bij Eye Wish een Ray Ban zonnebril ter waarde van €139,- mag uitzoeken. Voor alle voorwaarden en voor het uitzoeken van jou eigen preppy look kijk op de site van McGregor: www.mcgregor.nl

Schermafdruk 2015-04-02 21.51.26

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer