MuziekMuziek

TOMS, schoenen voor een goed doel!

Er is een nieuwe schoenen trend ontstaan, namelijk de Toms!!! Huh wat zijn dat????

Toms zijn schoenen die erg lijken op de espardrilles, het model is geïnspireerd op de Argentijnse alpargatta. Nu staat Toms niet alleen voor een naam of voor een bepaalde schoen. Toms is een afkorting van “Shoes for a Better Tomorrow” en heeft inmiddels diverse modellen waarvan het espadrilles model het meest bekend is. Inmiddels hebben ze ook slippers, sandalen en zonnebrillen. Toms is opgericht door de Amerikaanse miljonair Blake Mycoskie. Deze kreeg het idee om dit soort schoenen te maken toe hij een reis maakte door Argentinie en daar heel veel kinderen op blote voeten zag lopen. De schoenen van Toms worden verkocht met het principe “One for One”, Voor ieder paar Toms wat wordt verkocht, wordt een paar schoenen geschonken aan kansarme kinderen.

 

 

De prijzen van de schoenen liggen gemiddeld rond de 55 euro, duur??? ja, eigenlijk wel voor dit soort schoenen,  maar weet dat je tevens een goed doel steunt, dan heb je toch 2 vliegen in 1 klap!!!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer