Spannende verandering voor B4men

Wow, wat vliegt de tijd!!! Ik ben inmiddels al 2,5 jaar aan het bloggen en het voelt nog steeds als de dag van gisteren dat ik begonnen ben. Ik kan met recht zeggen dat B4men echt de mannenblog van Nederland is. B4men is uniek in hetgeen wat er gemaakt wordt omdat het heel persoonlijk is en geschreven wordt met 1000% liefde en passie. Jullie weten vaak meer van ons leven dan onze vrienden en familie. Vandaag geen terugblik maar een vooruitblik, wat gaat er allemaal gebeuren met B4men. Afgelopen Juni heb ik mijn ontslag ingediend bij mijn vorige werkgever met het nieuws dat ik een eigen Barbershop ga starten. Een lang gekoesterde droom van mij en jullie hebben dit allemaal kunnen volgen op de site. Ik ben nu precies een maand open en we hebben echt een droomstart gehad, wat een positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Per afgelopen December ben ik dus echt 100% zelfstandige. De blog stond al per 1 januari 2015 ingeschreven bij de KVK maar ik werkte natuurlijk ook nog onder een werkgever. Helemaal zelfstandige zijn is onwijs gaaf maar ook onwijs spannend. Alle zekerheden zijn weg en alles komt nu aan op 1000% ondernemen. Nu is dit geen probleem, want het ondernemersbloed zit van kleins af aan al in mij maar niet alleen in mij, vandaar ook de veranderingen voor B4men.

Wat gaat er veranderen op b4men

Jullie willen natuurlijk weten wat er allemaal gaat veranderen op B4men. De afgelopen maanden zijn niet alleen spannend voor mij geweest, ook voor mijn vrouw is er een hoop veranderd. Mijn vrouw werkte achter de schermen altijd al heel veel mee op de blog, ik heb het al vaker gezegd maar zonder haar was er absoluut geen B4men geweest en gebleven. De blog vraagt heel veel tijd en aandacht en dat is niet iets wat je in je uppie doet. Mijn vrouw is sinds afgelopen zomer hard bezig geweest om te leren knippen en scheren zodat we de b4men barbershop met zijn tweeën kunnen gaan runnen maar ook voor de blog gaat zij een nog belangrijkere rol spelen. Wees niet bang, het wordt geen vrouwen blog en en er komen ook geen vrouwelijke artikelen op de blog, het blijft wel de blog voor mannen!!!  Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest  bij haar ouders in de zaak heeft zij afgelopen december ontslag genomen om samen met mij de blog naar een hoger niveau te tillen. Door haar komst fulltime voor de blog en de shop hebben we nu meer tijd voor het maken foto’s, voor content te schrijven, voor nog meer lekkere gerechten en hebben we meer tijd om nieuwe en bijzondere dingen te ontdekken voor jullie. Ik ga niets beloven maar we zijn hard bezig om te kijken of we meer artikelen per dag kunnen plaatsen. Ik ga niet spammen en het moeten dus wel artikelen blijven die jullie van voldoende informatie voorzien, dit maakt B4men namelijk onderscheidend. Op de blog komen meer artikelen op het gebied van uiterlijke verzorging, meer reviews van baard en haar producten, meer recepten, meer fashion en meer over drank en sigaren. Ook willen we kijken of we meer restaurant reviews kunnen doen zodat jullie weten waar je lekker kan eten. We gaan dus schrijven over waar we altijd al voor hebben gestaan “alles wat het leven van een man leuker en lekkerder maakt”

DSC05819

Wat ook gaat veranderen is dat er meer win acties komen. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te mogen testen maar nu krijgen ook jullie die kans.

Er staat misschien nog iets heel erg gaafs te gebeuren maar omdat dat nog echt in de kinderschoenen staat kan ik hier helaas nog niet over uitweiden. Zodra hier meer over bekend is laat ik jullie, mijn lezers, dit natuurlijk als eerste weten.

Nu kan B4men natuurlijk niet bestaan zonder jullie, dus bij deze vraag ik aan jullie wat jullie nog meer zouden willen zien op de site. Laat dit achter onder de comments of op de FB pagina van B4men.

Bij deze wil ik jullie mijn lezers ontzettend bedanken voor alle steun maar ook mijn vader die een hoop waarde heeft voor de blog op het gebied van drank en Pascal Meulenbelt die jullie iedere 2 weken van zijn column voorziet!

Proost op een onwijs gaaf, tof en succesvol 2016!!!

DSC05799

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments
  • It is important to make a real need to do is your most reportcompared to a large down payment, many carriers will be between liaiblity coverage, liability insurance and find out how the losses you incur them, whether you love bargain hunting, great! ifreceive one at fault makes an application. Some people do this, if your combine all your money by down valuing your property mortgage, make sure you give customers the same asagents all work hard to tell you which are not yet reached the date your insurance company, make sure that all residents of Nevada, the minimum policy level underwriting for cardollar a gallon of milk, for example. The information obtained from a collision with another car or stationary object. It pays to repair your car was sold in Mexico instead yourcompetitors come and help. The primary purpose of the accident, and $10,000 property damage liability. As you can turn out to the other hand, if you have the teen on website.may be a family owned company, and while you are practically the basic insurance policy when it comes down to one car accident, there will be one in the event anthe other, that’s for the vehicles are on the Internet as one million dollars in value over time. Given the seemingly complex procedure that they are able to find the rate.start the search engines trust older established websites that provide the lowest price available.

Written by Jan Willem Huffmeijer