AD: Passie en vakmanschap maken Heineken een bijzonder bier.

Heerlijk helder Heineken, deze slogan klinkt voor veel mannen zo normaal in de oren dat we eigenlijk geen idee hebben wat er nu achter deze slogan zit en waar die vandaan komt. Dat geld eigenlijk als ik heel eerlijk ben een beetje helemaal voor Heineken. Voor mij en ik denk ook voor veel andere mannen is Heineken zo gemeengoed dat je er niet meer bij stil staat wat voor mooi kwaliteits bier het is. Daar moet wat in veranderen en daarom is Heineken een mooie campagne gestart om Nederland te laten zien dat Heineken Bier echt niet zo gewoon is als dat wij denken.

Heerlijk Helder Heineken

Zoals jullie hebben gezien in het filmpje legt Heineken op een mooie manier uit dat deze slogan ook echt het verhaal van het Heineken bier verteld. Het verteld de manier waarop Heineken het brouwen en in dit geval het lageren van het bier doet. Het is dus helemaal niet zo’n gewoon biertje maar zit er achter dat mooie heldere vocht een bijzonder verhaal. Ikzelf vind de manier waarop Heineken ons dit probeert te vertellen een leuke en heel andere manier als wat zij ooit gedaan hebben. Bierbrouwen is een vakmanschap, of het nu op kleine of op grote schaal gebeurt, er zit zoveel meer achter dat fluitje of vaasje. Ik kijk graag met andere ogen naar dat gewoon bijzondere biertje van Heineken.

Schermafdruk 2015-12-30 22.34.02 Heerlijk_Helder_3

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer