MuziekMuziek

5 favoriete standjes van de vrouw, op een sucsexvol 2016

5 favoriete standjes van de vrouw. Mannen praten openlijker over sex dan de vrouw maar dat wil natuurijk niet zeggen dat wij als nonnen leven. Wij vrouwen houden natuurlijk ook van sex maar zijn wat bescheidener dan menig man.  Een vrouw laten klaarkomen is vaak echt zo makkelijk nog niet en vraagt vaak meer tijd en aandacht dan bij de man. Geen één vrouw is hetzelfde en er is dus ook niet “het perfecte standje”. Sex is samen delen, ontdekken en vooral samen genieten. Sex moet je spannend houden, dit zorgt voor uiteraard een beter seksleven maar als je een relatie hebt zorgt het ook voor verdieping.

Denk niet te moeilijk met standjes, we zijn geen turnsters die hun ledematen in allerlei bochten kunnen wringen (uitzonderingen daar gelaten) De volgende standjes zijn misschien wat voorspelbaar, maar wel uitvoerbaar en voor beide partijen lekker. Normaal gebruiken we natuurlijk zelfgemaakte foto’s maar dat zullen we jullie besparen!

Top 5 favoriete standjes

De diepgaande missionaris

De diepgaande missionaris is een uitgebreide variant van de normale missionaris. De missionaris is bij veel vrouwen eigenlijk wel favoriet maar ook wel lekker makkelijk natuurlijk, dus soms moet je ook gewoon een klein beetje sturen om wat anders te doen. Bij de diepgaande missionaris ligt de vrouw op haar rug en spreidt zij haar benen zodat jij als man naar binnen kan gaan. Zodra je bij haar binnen bent zet de vrouw haar voeten op jouw billen of als ze hoger kan hoger. Hoe hoger ze haar benen legt hoe dieper je als man haar kan penetreren.

Doggy Style ofwel op zijn hondjes

Win Win situatie dit standje, deze is vaak bij zowel man als vrouw een favoriet. Bij doggy style zit de vrouw op haar handen en knieën en kan jij als man achterlangs. Voordeel van dit standje is dat je als man met je handen genoeg vrijheid hebt om de vrouw verder te verwennen. Gebruik dus je fantasie en maak dit standje nog spannender.

Lepeltje Lepeltje

Lepeltje Lepeltje is niet alleen maar om samen in slaap te vallen en te knuffelen. (wat haat ik eigenlijk het woord knuffelen) Het is tevens een standje waarbij je als man vrij diep kan penetreren. Zowel de vrouw als de man ligt met het gezicht dezelfde kant op en de man kan dan achterlangs penetreren. Beide bewegen heen en weer voor een optimaal effect echter kan je als vrouw zijnde ook juist stil blijven liggen om de man de vrijheid te geven om het ritme en diepte te bepalen. Als de vrouw haar knieën optrekt heeft de man meer de ruimte en voel je dus beide meer. Tevens heeft de man zijn handen net zoals bij Doggy Style vrij om de vrouw sneller tot een hoogtepunt te kunnen brengen.

Amazone

Hihaaaaaaa!!!! Nee, je gaat niet paardrijden. Je wordt bereden en wel door een vrouw. Bij het amazone standje lig je als man onder en zit de vrouw bovenop. Zij beweegt dan op en neer of  beweegt juist van voor naar achter door middel van heen en weer te schuiven. Bij dit standje moet jij je als man overgeven aan de vrouw, zij bepaald de snelheid, het ritme en hoe diep ze gaat.

Body surfing

Niet surfen op een surfboard maar surfen op een vrouw, wat wil je nog meer! Bij dit standje ligt de vrouw plat op haar buik en opent zij haar benen in een v-vorm. Jij als man ligt plat over haar heen en beweegt op en neer. Hierbij stimuleer je tevens haar G-spot. Het is een standje die voor jou als man niet heel bijzonder is en waarbij jij als man niet veel voelt maar voor de vrouw is dit wel heel fijn. Je moet er soms iets voor over hebben 😉

Ik ben benieuwd of de mannen hier ook zo over denken of dat jullie andere favoriete standjes hebben?

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
2 comments
Written by Jan Willem Huffmeijer