MuziekMuziek

BK Sneakers voor het hele gezin! Win nu BK Sneakers ook voor jouw gezin.

De sneaker, een schoen die iedereen in zijn kast moet hebben. Je kan ze uiteraard super sportief dragen maar met de sneakers van tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos. Zelfs onder een pak kom je de sneaker tegen. De sneaker van nu is voor iedereen een must, van jonge kinderen tot de hippe oudere man. Oké, niet iedere sneaker heeft een super hip imago maar deze zijn dan meer gemaakt vanwege het loopcomfort. Ik zoek altijd een combinatie van deze twee, een sneaker moet een goed comfort hebben en een hippe uitstraling. In mijn zoektocht kwam ik uit bij British Knights.

P7071822

British Knights ofwel BK Sneakers

Ik ben 34 jaar (oud) en voor mij is het merk BK een echte jeugdherinnering…..super old school dus. Ik heb ze alleen eerlijk gezegd een tijd niet meer op mijn radar gehad en was het merk bijna vergeten. Dat is het leuke van de blog, ik krijg heel veel e-mails van leuke en mooie merken binnen en daaronder was ook een mail over de British Knights sneakers. Gelijk was daar weer een vertrouwd gevoel met deze schoenen en ze zien er nog tof uit ook. Ik heb de “stoute sneakers” aangetrokken en gevraagd of zij openstonden voor een leuke samenwerking. Het voorstel terug was echt helemaal te gek. Wij als gezin kregen allemaal een paar sneakers en we mogen een ander gezin ook blij maken met een paar voor iedereen binnen het gezin. Hoe cool is dat! Ik laat jullie eerst onze schoenen zien en dan onderaan het artikel lees je hoe jij voor jouw gezin ook BK Sneakers kan winnen.

Onze BK Sneakers

Jan Willem: British Knights Demon

P7101834

Marie Louise: British Knights Energy

P7101832

Beaudine: British Knights Demon

P7101830

Amaranthe: British Knights Roco

P7101828

Zo dragen wij onze BK Sneakers

bk3P7071819 bk2P7071805 bk1P7071792 BkP7071776

Win jij BK Sneakers voor jouw gezin?

British Knights geeft 4 paar sneakers weg naar keuze en maat. Wat moet je hiervoor doen??? Bijna niets!!!!

-Like en deel het artikel over de BK Sneakers.

-Tag 1 van je vrienden die deze actie ook zeker leuk zou vinden.

De actie loopt tot 26 juli 2016. De winnaar krijgt van ons persoonlijk bericht.

bk4

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer