Ski Vakantie?? Denk aan je huid!!

Een strak blauwe lucht en een mooie volle zon aan de hemel. de witte piste voor je en het terrasje wat beneden op je wacht!! Heerlijk!!! Wie krijgt er geen zin in de ski vakantie van. Maar sta eens stil wat deze omstandigheden met je huid kunnen doen.

Ski vakantie en je huid

Niet alleen de zon is een gevaar voor je huid op de wintersport. Ook als er geen zon is moet je erg oppassen. Je bent nu eenmaal op grote hoogte en dat brengt een heel andere lucht met zich mee. Oké, deze lucht is vrij van de vervuiling zoals in de stad! Maar je hebt toch meer te maken met extreme verschillen op die hoogte. Koude wind is ook een groot probleem voor je huid, een koude wind droogt de huid enorm uit. Maar denk eens aan de grote verschillen in temperatuur, je huid krijgt het zwaar te verduren.

En dan als het inderdaad op zijn mooist is met een strak blauwe lucht en een mooie witte wereld dan is het gevaar van de zon op zijn hoogte punt. Hoe verleidelijk is het om dan op het terrasje een ligstoel te pakken en eens heerlijk van het zonnetje te genieten. Niet Doen??? Echt wel, natuurlijk!! Maar zorg ervoor dat je jezelf goed beschermd. Iets wat ik veel mannen zie vergeten!! Kijk vrouwen zijn wel gewend om van alles met zich mee te sjouwen, wij mannen hebben niet meer bij dan nodig!!

Lancaster Sun Sport Ski bied de oplossing!

sunsport_spf50_combie-cream_375x375
Lancaster Sun Sport SkiEen geweldige creme die je bescherming bied tegen alle slechte omstandigheden en ook nog eens je huid goed verzorgt. En mannen hij ruikt fris en neutraal en ook de verpakking durf je best mee gezien te worden. Wat ik erg handig vind is het formaat van de tube (klein), deze tube stop je gewoon in je binnenzak!! Geen gedoe met tassen!!

De Lancaster Sun Sport Ski heeft een beschermingsfactor 50 en beschermt je huid ook tegen wind en kou!!! Heel belangrijk smeer rijkelijk en vergeet dit niet te herhalen!! Alleen s’ochtends  is niet genoeg…….mannen!!

Meer informatie over dit product klik hier.

ski
Lancaster Sun Sport Ski
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer