MuziekMuziek

Huidverzorging met Douglas Men. B4men geeft 25 Self Tanning Face cream weg!

Bam! Toen zaten we midden in de herfst. Regen, wind en bladeren vliegen ons om de oren en dus langs je gezicht. Het is tijd om onze huid weer extra aandacht te geven. Als het goed verzorg je jouw huid natuurlijk al heel goed maar in de gure herfst en wintermaanden is het altijd goed om net even beter op te letten. Speciaal daarom heb ik een toffe samenwerking met Douglas Men voor je opgezet. 

Douglas Men Moisturiser voor een gezonde mannenhuid

Wat zijn de problemen voor mannen in de komende maanden? Door het koude en gure weer droogt onze huid wat sneller uit. Tja, ook het zonnetje krijgt niet meer zoveel kans om de huid een beetje bruiner te kleuren. Daarom is het super handig als we een product hebben wat deze problemen in één keer voor ons oplost. De Moisturizer van Douglas Men zorgt voor een gezonde en verzorgde mannenhuid door zijn hydratatie. Een lichte tanning zorgt ervoor dat we onze zomerse kleurtje nog een beetje op pijl kunnen houden. 

 

Douglas Men Moisturiser Review B4men 

De crème heeft een 2 in 1 werking en normaal ben ik hier niet zo van. Ik werk het liefst met producten die goed zijn in één ding en niet in twee dingen een beetje. In dit geval is het juist een pre!! Veel tanningproducten kleuren mijn huid veel te heftig en oog ik op een gegeven moment zelfs wat oranje. Met de tanning van de Douglas Men Moisteriser heb ik hier geen last van. Hydrateren doet deze crème erg prettig. De crème droogt snel op maar je voelt nog wel een soort van laagje op de huid wat je huid lekker zacht maakt. De geur is fris in het begin en wordt iets zwaarder naarmate hij verder is ingetrokken. Dit had van mij persoonlijk wel iets frisser mogen blijven. Hoewel het zware wel mannelijker is maakt het de crème iets aanwezig en kan dit storen met het gebruik van mijn parfum. 

Douglas zelf over de Douglas Men Moisturiser

Voor alle mannen die er elke dag op hun best uit willen zien introduceert Douglas Men de Moisturiser For Healthy Looking Skin. Deze crème biedt de huid niet alleen de nodige hydratatie, maar bevat ook een hele lichte tanning waardoor jij er elke dag op je best uitziet. De Douglas Man Moisturiser For Healthy Looking Skin is ook geschikt voor de gevoelige huid. Natuurlijke ingrediënten zoals bamboe-extract en zuiver zeewater verzorgen de huid optimaal. Zuiver zeewater is voor de huid een ware “dorstlesser”. Het is rijk aan mineralen en werkt intensief vochtverzorgend. Bamboe-extract heeft een zeer aangenaam verkoelend en verfrissend effect op de huid. Deze crème is geschikt voor dagelijks gebruik en eenvoudig te doseren door het handige pompje. Na het aanbrengen van de crème op het gezicht wordt aangeraden om de handen te wassen. 

WinActie Douglas & B4men

Nu kan ik jullie perfect vertellen hoe lekker deze crème van Douglas Men is maar het is natuurlijk veel leuker om jullie dit zelf te laten ervaren. Ik mag namens Douglas aan 25 lezers van B4men de Douglas Men de Moisturiser For Healthy Looking Skin cadeau doen. Uiteraard vragen we hier wel iets voor terug. Wat moet je doen:

  • Like dit bericht en onze Facebookpagina klik hier
  • Vertel aan ons waarom jij de Douglas Men Moisturiser wilt testen 
  • Tag twee vrienden die deze Douglas Men Moisturiser ook echt moeten proberen

De actie loopt tot maandag 23 oktober 2017, ik selecteer de 25 winnaars en zij krijgen persoonlijk bericht van mij. 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer