MuziekMuziek

L’Oreal Men Expert Hydra Energetic review!

L’Oreal Men Expert Hydra Energetic review!

Als B4men heb ik al veel reviews mogen doen. Van dure producten maar ook voor de betaalbare producten zet ik mij graag in. Zo ook voor deze lijn van L’Oreal Men Expert Hydra Energetic. L’Oreal heeft al jaren de markt op het gebied van betaalbare producten in handen. Ik vind het dan ook erg leuk om deze uitgebreide lijn voor jullie te kunnen testen.

00c8420def9361f8ecba2d05de281acc
Hugh Laurie voor L’Oréal

L’Oreal Men Expert Hydra Energetic

Ik gebruik de producten uit deze lijn nu ongeveer 4 weken, de ene dag gebruik ik de ene creme en de andere dag weer een ander. Iets wat meteen opvalt aan deze lijn is de styling van de producten zelf. Wauw dit ziet er echt mooi uit, strak, stoer en modern. Je hoeft niet bang te zijn dat je vrouw de verkeerde creme op haar gezicht zal smeren, zelfs met shampoo in de ogen kun je zien dat dit voor mannen is!! De Hydra Energetic lijn is zeer uitgebreid en zij hebben producten voor verschillende huidtypes, ik zal hier dus ook rekening mee houden.

Men-Expert-Hydra-Energetic-Gezichsreiniger-Magnetic-Charcoal
Hydra Enegetic

De gezichtsreinigers

Ik heb er twee. Een wake-up gel, deze ruikt en voelt heerlijk fris. Deze gel geeft je s’ochtends  de boost die je nodig hebt. De andere gezichtsreiniger heeft een donkere verpakking en is net als zijn jas zelf ook donker. Het lijkt wel teer, daar moest ik even aan wennen. Hij is ook een stuk dikker, maar je voelt de diepe reiniging van de huid nadat je deze hebt gebruikt. Ideaal voor s’avonds!!

De Creme’s

menex1
Hydra Enegetic Kick-Start Wake-Up

Ik heb drie soorten creme’s gekregen waarvan er eigenlijk twee meer gels zijn. Ik zal dus met de creme beginnen. Dit is de Hydra Energetic 24h energie gezichtscreme, deze is voor mij ook de allerlekkerste uit de lijn. Hij is intens en trekt diep in. Hij geeft de huid ook weer veerkracht en energie. Ik gebruik deze meestal in de avond. Voor de ochtend gebruik ik de Kick-Start Wake-Up gel. Ook echt een super gel!! Deze gel is heel zuinig in gebruik en heerlijk fris!! Echte een boost voor een moe gezicht, hahaha nooit last van!! Wel is deze gel minder hydraterend dan de creme en mannen met een droge huid kunnen dus beter de creme gebruiken. Verder heb ik ook de intens hydraterende gel gekregen. Super hydraterend en dat merk je goed bij het intrekken, hij heeft iets langer nodig. Maar deze creme is echt super voor mannen die een droge huid hebben en geen zware creme op het gezicht willen hebben. Hij is namelijk super licht op je gezicht en geeft een gevoel van een frisse wind in het gezicht.

menex
Hydra Enegetic Intens Hydraterende Gel

Kortom deze producten van L’Oreal Men Expert Hydra Energetic zijn erg prettig in het gebruik. Voor veel mannen die niet meer dan €25,- uitgeven aan een gezichtscreme is dit echt een hele goede optie!!

Voor meer informatie klik hier!

http://youtu.be/MK2GkfFggN4

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer