MuziekMuziek

Shoes, sneakers en streetwear.

Sneakers blijven altijd cool. Zelf draag ik ze dan ook graag. Ik heb ook zo mijn favoriete merken als Nike, Adidas, New Balance en Converse. Ik vraag door mijn werk als barbier altijd erg veel van mijn schoenen, ik sta er immers een hele dag op. Het is dus voor mij altijd van groot belang dat mijn schoenen lekker zitten en een goede kwaliteit hebben. Of sneakers nu 100% de juiste schoenen zijn om een hele dag op te staan dat weet ik niet……ik ben geen voeten deskundige. Ik merk het altijd snel genoeg aan mijn voeten wanneer een schoen mij niets kan bieden. Iets wat ik wel altijd goed doe is het afwisselen van mijn schoenen, dat is een tip die ik jullie dan ook heel graag wil meegeven!! Zodra je goed afwisselt van schoenen is dit beter voor je voeten en heel veel beter voor je schoenen. Je schoenen krijgen zo de kans om ook te herstellen van een dag staan. Koop twee paar schoenen en ze gaan meer dan twee keer zolang mee.

Mijn top 5 sneakers

1 Adidas ZX Flux 2.0 echt een gave sneaker!

pro adi

2 New Balance 574 een super lekker zittende sneaker waar ik graag op loop.

pro new

3 Vans SK8 Hi Mte net weer even anders en daardoor echt een gave sneaker voor deze herfst

pro van

4 Lacoste Vauban Pag een echte sneaker maar met een erg mooie lijn in de schoen.

pro lac

5 Hub Footwear Tin Perf niet echt een sneaker qua model maar ik vind ze echt heel cool.

pro hub

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer