MuziekMuziek

Bvlgari Man In Black eau de parfum, review by B4men.

Bvlgari_logo_Black_001-sm

Deze parfum mocht ik na wat vertraging toch nog ontvangen, en daar ben ik echt super blij mee, want de Bvlgari Man In Black is een geur naar mijn hart. Ik ben helemaal gek op zware geuren en in deze categorie past Bvlgari Man in Black  zeker. Ik heb weinig zo uitgesproken en zware geuren gehad. Ik kan mij erg voorstellen dat deze geur echt niet voor iedereen geschikt is. Deze geur is zo bijzonder en uitgesproken dat je hier zeker mee kan opvallen.

DSC07910
Bvlgari Man In Black eau de parfum by B4men.nl

 

Bvlgari Man In Black eau de parfum

De flacon vertaald de geur erg sterk… diep, donker en krachtig! Niet alleen de flacon bezit deze karakters, maar ook het parfum is goed op deze manier uit te leggen. Bvlgari Man In Black is een neo-Oriëntaalse geur en moet je doen denken aan de Romeinse goden, maar dan in de moderne tijd, krachtig, sensueel en warm. De Bvlgari Man In Black is de derde geur van de Bvlgari Man trilogie, eerder waren er Bvlgari Man en Bvlgari Man Extreme. Deze geur is wel het krachtigst van allemaal.

DSC07914
Bvlgari Man In Black eau de parfum by B4men.nl

Bvlgari Man In Black de geur

Voor een geur die zo krachtig en uitgesproken is heb je ook bijzondere ingrediënten nodig. Het zijn geen alledaagse geurnoten die zij hebben gebruikt en ook de combinaties zorgen ervoor dat de geur ontpopt tot een bijzonder warme en diep donkere geur waar ik mij helemaal in kan verliezen.

De Top: voor de top is gebruik gemaakt van kruidig tabak, rum en amber. Een bijzonder krachtig en peperig ruikende combinatie.

Het Hart: in het hart komen tuberoos, iris absolute en leer samen tot uniek verfijnd parfum.

De Basis: in de basis geven benzoïne, tonkaboon en guaiac-hout de geur de warme en verleidelijke kracht.

Deze geur heeft alles wat ik in een geur wil zien…..nogmaals wat ik wil zien. Deze parfum moet je echt voor het kopen even aanbrengen op de huid en dan minimaal 30 minuten laten zitten voordat je beslist. De Bvlgari Man In Black heeft even tijd nodig om zich helemaal te ontwikkelen. Ik moet eerlijk toegeven dat deze geur ook zeker niet voor ieder moment is, maar echt vraagt om een bijzondere gelegenheid.

DSC07918
Bvlgari Man In Black eau de parfum by B4men.nl

De Bvlgari Man In Black verkrijgbaarheid

Er was wat vertraging voordat ik deze geur mocht ontvangen (pakketje was kwijt bij PostNL). Dit heeft als voordeel voor jullie dat hij dus al verkrijgbaar is en je hoeft dus geen geduld te hebben om hem te ruiken. De prijs is in mijn ogen voor zo’n bijzonder parfum niet duur.

Eau de parfum 30ml. €52,-

Eau de parfum 60ml. €72,-

Eau de parfum 100ml. €95,-

bvlgari

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer