MuziekMuziek

The ShoeCare-Shop, betaalbare Luxe.

Een aantal weken gelden kreeg ik een e-mail met de vraag om eens te kijken naar de producten van The ShoeCare-Shop. Ook kreeg ik de mogelijkheid om een pakketje thuis te krijgen om de producten nader te bekijken. Dat liet ik mij geen tweede keer zeggen. Wanneer je houdt van mooie kleding en je een ijdeltuit bent op het gebied van je haar dan mag je je schoenen natuurlijk niet vergeten.

Het Pakket(je) kwam binnen. Ik had eerlijk gezegd nog niet op de site gekeken, ik schrok best toen het binnen kwam ‘wat ziet dat er luxe uit’!!! Dat moet een vermogen kosten!! Toch maar even snel op de site kijken, maar toen viel echt mijn mond open van verbazing. Het is gewoon heel betaalbaar!! De producten van The ShoeCare-Shop zien er niet alleen heel mooi uit ze zijn dus gewoon goed te betalen. Dan denk je al snel dat je  moet gaan inleveren aan kwaliteit, maar ook hier zie je heel snel dat je hier helemaal niets op hoeft in te leveren. De producten zijn van hele mooie kwaliteit.

De schoenspanners van Sir Beecs zien er geweldig uit. Heel mooi onbehandeld cederhout zorgt ervoor dat het vocht uit de schoen wordt opgenomen. Dit is heel belangrijk bij lederen schoenen. Ook ruikt cederhout erg lekker en dat geeft het door aan je schoenen. Kortom wil je lederen schoenen mooi houden is de eerste stap beginnen met schoenspanners heel belangrijk.

Nu is de buitenkant van de schoen aan de beurt. Ook hier zien de producten er heel mooi en kwaliteitsvol uit. Twee mooie houten borstels met paarden haar, geven een hele luxe uitstraling. Met het kleine borsteltje breng je een klein beetje schoen creme van Saphir Médaille dÓr aan op de schoen. Let Op, je pakt snel te veel…..ik wel dus hahaha. Na 5 min uitgeborsteld en nog even uitgepoetst met de doek en mijn schoenen stralen weer alsof ik ze nog nooit heb gedragen.

Ik ben om….het belang van het goed verzorgen van je schoenen heb ik nu ook begrepen!!!

Nieuwsgierig geworden?? Kijk eens op de site van The ShoeCare-Shop klik hier!!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer