Coisa men, De sjaal voor deze winter!!

Coisa men is de sjaal voor deze winter!!

Coisa Men Taupe Materiaal Lowres Coisa Men Bruin sjaal LR-01

 

Coisa is een heel mooi merk wat staat voor kwaliteit, eenvoud en eigenzinnigheid. Coisa heeft sinds kort een sjaal speciaal voor mannen gemaakt. Deze sjaal heeft gelijk mijn aandacht getrokken door de maat (2meter lang), materiaal en kleur. Coisa sjaals worden gemaakt in Portugal waar kwaliteit voorop staat. Uiteraard gebeurt dit onder de juiste omstandigheden.

DSC01878

Mijn Coisa sjaal

Iets wat ik geweldig vind van mijn sjaal is de lengte!! De lengte van de sjaal is twee meter wat hem geweldig maakt als je hem helemaal wilt omwikkelen, maar je kan hem ook nog goed modieus dragen. Wat ik ook super vindt is de breisteek niet te grof maar ook zeker niet te fijn wat de sjaal een stoere maar ook een geklede uitstraling geeft. Ook de materialen die Coisa gebruikt voor deze  sjaal zijn erg prettig. De garen die ze gebruikt hebben zijn onder anderen alpaca, merino en wol. Dit zorgt voor een heerlijk warme en stoere sjaal en niet onbelangrijk hij prikt absoluut niet!!

 

Coisa sjaal dragen

Ik draag de sjaal meestal op twee verschillende manieren. Ik zal met foto’s laten zien op welke manieren ik de Coisa sjaal draag.

Stoer:

DSC01909
Coisa sjaal stoer gedragen
DSC01965
Coisa sjaal stoer gedragen
DSC01989
Coisa sjaal stoer gedragen

 

Gekleed:

DSC01889
Coisa sjaal gekleed gedragen
DSC01887
Coisa sjaal gekleed gedragen
DSC01926
Coisa men sjaal

 

Voor meer informatie check de website: http://www.coisa.nl/home.php

 

foto’s zijn gemaakt met de sony a57

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer