MuziekMuziek

Original Mocros, De trend voor de winter.

DSC01758
Original Mocros

Original Mocros heeft volgens mij zeker de trend van deze winter goed begrepen. Ruig, stoer en mannelijk is deze muts zeker!!

De muts is deze winter echt een “mutshave”!! Deze muts doet hier nog een schepje boven op!! Hij combineert heel veel goede dingen, hij is gemaakt van 100% schapen wol en de moeders die deze mutsen maken krijgen ook een 100% fair trade loon, wat deze muts net even vriendelijker maakt dan anderen.

Aaliyah Bochhah is de oprichter van dit merk. Zij is zelf van Marokaanse afkomst en zij heeft dit idee opgedaan tijdens haar reis door Marokko.

De mutsen van Original Mocros zijn handgemaakt en hierdoor zijn ze allemaal uniek. Geen muts is hetzelfde. Het idee achter deze mutsen vind ik echt heel erg gaaf, het geeft goed aan dat je met veel creativiteit en lef een heel mooi product in de markt kan zetten. Mijn muts draag ik dan ook graag en de complimenten mogen er zijn.

Deze muts is heerlijk warm en met een prijs van €44.95 een echte “mutshave” van deze winter!!!

Wil je zelf ook een Original Mocros muts kijk dan eens op de site

Ik heb een paar foto’s  van mijzelf met muts op gemaakt, zodat jullie een goed beeld krijgen.

DSC01771
Original Mocros
DSC01769
Original Mocros
DSC01765
Original Mocros
DSC01756
Original Mocros

 

DSC01775
Original Mocros

 

 

Foto’s zijn gemaakt met de Sony a57.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer