MuziekMuziek

Sex sells, de nieuwe reclame van suitsupply SS 2015

De nieuwste bushokjes posters van suitsupply kunnen je niet ontgaan zijn

Opvallen doet de nieuwe campagne zeker van suitsupply, ondanks dat de vrouwentepel op bijvoorbeeld Instagram geweerd wordt, speelt deze zowat de hoofdrol in de nieuwe campagne van het Nederlandse modemerk.

suitsupply
campagne SS 2015
suitsupply3
campagne SS 2015
suitsupply 5
campagne SS 2015

Slimme zet is het zeker, of je het nu vindt kunnen of niet, mooi vind of niet, er wordt in ieder geval flink over gesproken en daar gaat het natuurlijk allemaal om. Echter helemaal origineel is het idee van naakte vrouwen in een suitsupply campagne niet, want in 2011 ontving de Reclame Code Commissie wel 114 klachten omdat er een poster was te zien waarop een vrouw van achteren genomen werd door een man in pak onder het genot van een kop koffie. Ook de campagne in 2014 kon rekenen op de nodige kritieken omdat daar tevens vrouwen met ontbloot bovenlijf te bewonderen waren.

suitsupply 2011
campagne 2011

 

Deze keer heeft suitsupply gekozen voor een photoshoot in Californië in een super luxe villa. De shoot is volledig geschoten onderwater en dit levert super mooi beeld op.

 

Wat vindt jij van de nieuwe Campagne???

*dit is geen gesponsord artikel

bron foto’s site SuitSupply

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Ik val zelf niet op vrouwen maar vind het toch wel een gave shoot!

Written by Jan Willem Huffmeijer