MuziekMuziek

Mijn kledingstijl

Met het ouder worden is ook mijn kledingstijl behoorlijk veranderd. Ik was pas foto’s aan het terug kijken met een paar mensen, die mij niet van vroeger kenden en die dachten allemaal dat mijn pa op de foto’s stond in plaats van mijzelf. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik er op die foto’s inderdaad een stuk ouwelijker uit zag dan hoe ik er nu uit zie en dat heeft alles te maken met mijn kledingstijl van toen. Waar ik een paar jaar geleden eruitzag als een gemiddelde “kakker” met een gekleurde polo en een beige kleurige broek, ben ik nu wat meer de ‘casual street’ stijl opgegaan, met af en toe een uitstap naar een wat meer ‘edgy’ stijl. Ik vind het leuk om te veranderen en ik houd van diverse kledingstijlen, sommige mensen en zeker mensen uit de ‘mode wereld’ vinden dat je je moet kleden naar één bepaalde stijl, maar waarom??? Ik zou het ontzettend saai vinden om iedere dag één en dezelfde look te hebben. Het leven is toch veel spannender om af en toe uit je comfort zone te stappen. Door kleding te passen die je normaal gesproken niet zou passen kom je soms tot verrassende ideeën. Zo droeg ik eigenlijk nooit een blazer…ik vond ze maar saai en netjes, iets wat (oude) zaken mannen dragen. Nu heb ik pas geleden een paar blazers gekocht die ik zowel netjes als stoer kan dragen en ik moet zeggen ik vind ze ideaal en ga er ook zeker nog een paar bij kopen.

Ik laat jullie een paar foto’s zien van de kleding die ik nu graag draag: 

DSC08456
stoer en edgy
DSC08462
casual
DSC08506
gekleed met een moderne twist
Jan Willem Huffmeijer HR 001
super stoere jas
DSC07793
casual stoer
DSC07284
super stoere jas van dr martins
DSC07204
mijn favo jas van Colmar (deze hebben jullie al vaak gezien)
DSC07350
trui met print, stoer en toch netjes
DSC07433
casual sportief
DSC05748
sportief met een twist
DSC04908
netjes en toch stoer

 

Inmiddels ben ik druk aan het shoppen voor de voorjaarskleding en ook daar heb ik al echt een paar favoriete items tussen zitten. Deze zullen jullie later op de site terug zien.

 


M 728x90

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
  • Ik weet niet hoe je er voorheen uitzag, maar ik vind dit stoere je top staan. Ben benieuwd naar wat je allemaal hebt gekocht voor je voorjaarslook!

Written by Jan Willem Huffmeijer