MuziekMuziek

De Baard Trends 2015 by B4men.nl

De Baard Trends 2015

De baard trends 2015 zijn wel wat anders dan het afgelopen jaar, toen was de trend groot,groter, grootst. Dit jaar wordt de baard echter steeds kleiner. De mannen die nu gewend zijn aan hun baard zullen deze niet snel afscheren, de baard zal dus de komende jaren zeker nog wel zichtbaar blijven in het straatbeeld. Mannen zullen zich dus vooral gaan richten op het steeds meer eigen maken van de baard. Ik krijg steeds meer mannen bij mij in de barbershop die echt voor een eigen style gaan. De oneffenheden worden steeds beter geaccepteerd en als karakter van de baard uitgelegd.

Voorjaar 2015

De volle baard mag nog zeker, maar wordt wel netjes bijgehouden. De barbier blijft dus nog een belangrijke rol spelen(gelukkig maar hahaha) voor een nette en verzorgde baard. De baard zal richting de zomer korter gaan worden.

Zomer 2015

De zomer zal wat luchtiger gaan worden, de baard zal steeds een stapje korter worden en waarschijnlijk langzaam veranderen in een mooi stoppelbaardje.

Najaar 2015

Ook in het najaar is de stoppelbaard de baard to be, we zijn dan inmiddels aan het gemak van de stoppelbaard gewend en dat willen we graag zo houden. Glad is echt een stap te ver voor veel mannen en dat zie ik dus nog niet zo snel gebeuren.

Waar gaat jou voorkeur naar uit??
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • Ik lees dit artikel naar aanleiding van baardverzorging.
    Mijn voorkeur moet uitgaan naar een stoppelbaard omdat ik vanwege mijn (vrijwilligers) werk als brandweerman geen baar mag dragen. Soms in de week als ik geen dienst heb ik laat ik het allemaal wat (verzorgd) langer groeien maar scheer het vervolgens weer kort tot stoppelbaar niveau zoals jij hebt uitgelegd op 1 van je video blogs !

Written by Jan Willem Huffmeijer