MuziekMuziek

Veters strikken???

zwarte sneakers

Huh ga jij ons nu vertellen hoe wij onze veters moeten strikken…dat kan toch iedereen boven de 7 jaar?

Hahahaha daar ga ik wel vanuit ja, maar tegenwoordig kan je op heel veel verschillende soorten manieren je veters strikken. Dit maakt dat je een stoere sneaker nog veel stoerder kan dragen en dat alleen door je veters anders te strikken. Aangezien de sneaker tegenwoordig het hele jaar door gedragen kan worden, wil ik jullie dit graag laten zien. De trend is ook het combineren van stijlen en kleuren, dus als je echt wilt opvallen gebruik dan voor het veteren lekkere felle en contrasterende kleuren.

Onderstaande manieren moet je niet doen bij een nette schoen. Of je moet wel heel veel lef hebben, want over smaak valt nu eenmaal niet te twisten.

Kijk naar de volgende afbeeldingen om ideeën op te doen.

Ik heb ze zelf allemaal geprobeerd en ik moet zeggen de één is wel makkelijker te maken dan de ander. Bij sommige manieren van de veters strikken, lag de schoen al na een paar minuten aan de andere kant van de kamer! Maar zoals met alles de aanhouder wint!!!!

Wat ik ook niet wist is, dat je een Europese manier van veters strikken hebt en een Amerikaanse manier. Voor meer ideeën check de website http://www.whazuup.eu Bron afbeeldingen: www.whazuup.eu

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer