MuziekMuziek

Een joggingbroek draag je zo als man! Jogging Pants for pro’s

De joggingbroek of Jogging pants voor mannen. Het is een beetje lastige combi maar één die je wel meer en meer gaat zien. Waar de trainingsbroek de afgelopen jaren nog echt werd gezien als een broek voor het weekend. Zo wordt de joggingbroek inmiddels echt als een mode-item gedragen. Zeker met de aankomende Scumbro trend ,zal de jogging pants meer en meer in het straatbeeld verschijnen.

De Joggingbroek voor mannen, hoe draag je die?

In het weekend en voor/na het sporten weten we wel dat een trainingsbroek je een hoop comfort kan brengen. Maar zou jij een joggingbroek naar het werk aan trekken?? Best lastig om deze broek zo te combineren dat het meer een mode item gaat worden. Daarnaast is de scumbro in opkomst en daarin moet je juist je best doen om er “niet” uit te zien. Hoe meer nonchalanter je eruit ziet hoe beter het is. Het moet een bij elkaar geraapt zooitje lijken en toch moet het kloppen. Best een lastige opdracht dus. Ik heb wat voorbeelden voor jullie op een rijtje gezet, waarin je kan zien hoe jij ook een joggingbroek kan dragen.

Groene Joggingbroek van DC Shoes en rood shirt van Non Grada
Groene Jogging van DC Shoes, rood shirt van Non Grada en schoenen van Rehab.
Joggingbroek van Converse, Shirt Bamigo en Vest Primark
Joggingbroek van Converse, Shirt Bamigo, Vest Primark en schoenen Adidas

Jogging pants voor iedere man en stijl

Hoeveel afkeer je ook tegen de joggingbroek hebt, je zal hem heel veel gaan zien. Dat komt omdat namelijk bijna iedere stijlvolle en modebewuste man hem heeft omarmd. Van jong tot oud en van iedere cultuur of huidskleur, je ziet de jogging broek echt overal. Ook het soort joggingbroek is heel verschillend. Je ziet strakke “skinny” joggingbroeken maar de losse joggingbroek is helemaal de shit. De stof kan ook alles zijn, van lekker fluffy tot het gladde nylon, het mag weer allemaal. Ga je echt voor de ultieme Scumbro, zorg dan voor een merknaam op de broek. Het is nog nooit zo duur geweest om er zo goedkoop uit te zien 😉

Trainingsbroek van Under Armor, Jas Napapijri en schoenen Rehab.
Jogging pants Adidas, Trui Non Grada en schoenen Rehab.

Zo draag ik mijn joggingbroeken:

Rood paarse joggingbroek casual gedragen Twee verschillende grijze jogging pants verschillend gedragen. Veel kleur met deze groene joggingbroek en rood shirt

Wanneer ga jij een jogging pants dragen??

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer