MuziekMuziek

Melvin & Hamilton exclusieve schoenen voor mannen.

Melvin & Hamilton bestaan 30 jaar. Super tof maar wie zijn dat dan? Melvin & Hamilton is een schoenenmerk met zeer mooie en bijzondere schoenen voor mannen en vrouwen. Speciaal voor het 30 jarige jubileum hebben zij een exclusieve en limited collectie gemaakt. Ik heb de mazzel dat ik deze aan jullie mag showen aan de hand van twee paar schoenen.

Melvin and Hamilton collectie limited 30 jaar Melvin and Hamilton collectie limited 30 jaar

Melvin & Hamilton Schoenen voor mannen

Melvin & Hamilton is een schoenenmerk met een bijzondere kijk op schoenen en trends. Zij maken liever de trends, dan dat ze die volgen. De schoenen worden ontworpen met veel oog voor detail en kwaliteit. De uitstraling van de schoenen vind ik persoonlijk op een hoog niveau en daarmee verwacht je dat de schoenen erg duur zullen zijn. Dit viel mij erg mee. Nee, de schoenen zijn niet heel goedkoop maar bijna alle modellen blijven onder de € 200,-. Ik was dus heel benieuwd of dan ook de kwaliteit en de pasvorm voor dit bedrag overeind zou blijven. Ik heb speciaal voor dit artikel twee paar schoenen gekregen uit de jubileum collectie.

Melvin and Hamilton collectie limited 30 jaar Melvin and Hamilton collectie limited 30 jaar Melvin and Hamilton collectie limited 30 jaar

Mijn Melvin & Hamilton Schoenen

De schoenen die ik van Melvin & Hamilton heb uitgekozen zijn de schoenen uit de 30 jarige jubileum collectie voor de herfst. Het zijn twee uitgesproken en opvallende schoenen. Ik persoonlijk houd daar wel van. Echter moesten mijn meiden niets hebben van de toch wel iets te opvallende wesp op de zijkant van de schoen. Het geeft de schoen in mijn ogen wel iets grappigs, waardoor je de schoenen ook casual goed kan dragen. De kwaliteit van de schoenen is erg mooi en ook de pasvorm is goed. Ze hebben mij dus zeker niet teleurgesteld. Deze schoenen zie je niet bij iedere man, het is maar dat je het weet 😉

Zo draag ik mijn Melvin & Hamilton schoenen

Jan Willem draagt de Melvin and Hamilton schoenen in het bos op een casual kledingstyle.
Ik draag niet heel veel pakken of hele nette kleding. Toch zijn nette schoenen ook goed casual te dragen.
Kleding is netjes maar wel casual gedragen. Schoenen zijn wel netjes
Netjes maar wel casual.
Blauwe Melvin en Hamilton schoenen in het bos
De bijzondere zool van de schoen geven deze op het oog misschien wat truttig model iets stoers en bijzonders
Jan Willem aan de rand van het water en draagt een casual outfit.
Mijn kleding is niet veranderd maar een paar totaal andere schoenen doen veel voor je outfit. Echt een najaarscombinatie!
Bruine schoenen van Melvin en Hamilton op een grindpad
Met opgerolde broekspijpen geef je je outfit iets excentriek
Bruine leren schoenen op een grind pad
Het lange model van de schoenen komt op deze foto mooi naar voren.
Bruine leren schoenen van Melvin and Hamilton met gespen op een grindpad
De gespen op de Melvin & Hamilton schoenen maken de schoen helemaal af.
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer