Witte sneakers maken jouw outfit deze zomer en najaar helemaal af!!

Smetteloos wit, hip and happening. Witte sneakers zijn hotter dan hot. Deze trend begon eigenlijk al 2 jaar geleden, maar werden toen alleen nog door de echte fashion diehards gedragen. Deze zomer ga je echt heel veel witte sneakers zien. De witte sneaker is makkelijk te combineren en dus geschikt voor diverse outfits en gelegenheden. Probeer ze bijvoorbeeld ook eens onder een pak te dragen. Onder een pak hoeven echt niet alleen maar nette zwarte schoenen gedragen te worden. Let er wel goed op dat je een passend pak draagt, het pak moet bij je enkels niet te breed vallen, maar moet als een slimfit gedragen worden. De meest bekende witte sneakers zijn de Stan Smith en de Superstars van Adidas. Echter hebben alle andere merken tegenwoordig meerder witte sneakers in hun collectie zitten. Nu heb je natuurlijk wit en wit! Ik heb ook een paar sneakers van Australian en deze zijn wit zonder echt wit te zijn, het is meer gebroken wit. Het voordeel van deze sneaker is dat je rustig kan wennen aan de witte sneaker trend.

ZO DRAAG IK MIJN WITTE SNEAKERS

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer