MuziekMuziek

B4men Birdman win actie. Welke hero ben jij?

Film en series recensies / review

De film Birdman al gezien?? Kan haast niet anders. Deze te gekke film met acteur Micheal Keaton (bekend van Batman) moet je gezien hebben. De film is bekroond met 4 Oscars. Het is een bijzondere film waarin je op briljante wijze te zien krijgt wat roem of juist het niet meer hebben van roem met je kan doen. In de film wordt je meegezogen in het hoofd van acteur Riggan Thomson die ooit grote faam maakte als Birdman, nadat hij de rol in Birdman 4 naast zich neerlegde is hij in een neerwaardse spiraal geraakt. In de angst om  te worden zoals iedereen probeert hij zich weer in de kijker te spelen via theater. Toch de film niet gezien. Geen enkel probleem sinds deze week is hij uit op dvd.

Birdman-BD-sideNieuwsgierig geworden bekijk dan hieronder de trailer.

De B4men Birdman Win Actie

Ik heb de kans gekregen om uit een aantal foto’s (beelden uit de film) er één te mogen kiezen die zal worden afgedrukt door Albelli op plexiglas van 70 x 100 cm (twv. €134,95). Het is dus een absoluut uniek object, hoe cool is dat! Deze exclusieve backstage foto’s gemaakt zijn door Academy Award winnaar Emmanuel Lubezki “Chivo”. Ook win je uiteraard de DVD. Wat je hiervoor moet doen??

-Vertel in de comments onder dit artikel welke actie held jij zou willen zijn.

-Like en Deel dit bericht op Facebook. https://www.facebook.com/B4men.nl

Ik verloot 4 juni onder de reactie’s deze Birdman plexiglas foto.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
10 comments
 • Ik zou de Anti-Held zijn, ben nou niet echt heldhaftig en ga gevaar liever uit de weg. Geef mij maar een bak koffie, peuk en b4men.nl!

 • Ben 47 jaar, kalend, te zwaar en werk te hard. Probeer er wel stoer uit te zien door het dragen van een grote baard, veel tattoos en moderne kleding. Dat maakt je geen superheld. Daarom probeer ik de beste vader te zijn voor onze boys en de liefste man voor m’n vrouw. Wanneer ik in hun ogen ooit een superheld kan zijn, al is het maar heel even, is het goed voor me! Enne… Inderdaad ben ik fan van Marvel en DC Comics en als ik zou mogen kiezen wie ik zou zijn dan toch wel Superman, geboren op een andere planeet en zonder hulpmiddelen kunnen vliegen en supersterk zijn… Wie wil dat nu niet?

 • Ik ben ”SuperDaddy” voor mijn kinderen ben ik hun superheld ik bescherm ze geef ze eten en drinken doe super leuke en soms iets wat gevaarlijke dingen met hun 😉 , Ze hoefen mij maar te roepen en ik ben er…. Ta Ta Ta SuperDaddy

 • Beard man !!! Zo wordt ik door iedereen al genoemd zoals klanten / vrienden als ik ze heb geholpen.

 • als ik een bestaande superhero zou moeten kiezen zou ik kiezen voor Thor. Heb ik meteen een sixpack en een mooie hamer…. altijd handig.

 • Iron Man (Tony Stark) een echte womanizer, rijk, charmant onbezorgd, strak baardje en geweldige humor!

 • Beste David, Na loting ben jij als winnaar uit de bus gekomen van de Birdman foto. Gefeliciteerd!! Zou jij mij een mailtje willen sturen met je gegevens dan wordt er verder contact met je opgenomen.
  Groeten en heel veel plezier van deze te gekke en unieke Birdman foto op Plexiglas!
  Jan Willem Huffmeijer
  info@b4men.nl

 • Voor iedereen die heeft mee gedaan aan deze actie van Birdman!! David heeft na loting gewonnen.
  David gefeliciteerd! Iedereen die niet heeft gewonnen niet getreurd er komen nog een aantal hele mooie actie’s aan met heel mooie prijzen!! Hou de site in de gaten.

  Groeten Jan Willem

Written by Jan Willem Huffmeijer