SelectSelect

Scheren met kwast en Brick Shaving Soap!

brick2

Een collega barbier uit Wijk bij Duurstede (Rik van Laar) heeft naast zijn kwaliteit als barbier nog veel meer in huis….nou ja, barbershop! Hij heeft een super tof merk in de markt gezet ‘Brick’. Brick begint inmiddels een hele lijn te worden met mooie producten, eerder heb ik al eens geschreven over zijn Brick Pomade (klik hier voor dat artikel) nu is er aan het merk ook een tweetal scheerzepen toegevoegd. Ik weet uit betrouwbare bron (Rik zelf) dat er nog wat mooie producten zullen komen. Maar nu eerst de Brick Shaving Soap.

image
Brick Shaving Soap, getest door B4men.nl

 

Brick Shaving Soap

De Brick Shaving Soap is verkrijgbaar in tablet vorm en in twee geur varianten. Doordat het een tablet is moet je hem wel opbrengen met een kwast, voor de luie scheerder is het dus niet geschikt! Wil je graag een goede scheerbeurt en ben je bereidt hier wat tijd voor te nemen, dan is de kwast überhaupt het beste instrument om je zeep aan te brengen. Brick Shaving Soap is er in de geuren Fresh & Masculine en Tough & Masculine. Beide aanraders maar totaal anders, de Fresh is zoals hij al doet vermoeden lekker fris!! De geur van pepermunt en citrus zijn sterk aanwezig. De Tough is kruidig en heeft een sterke geur van zoethout. Om jullie te laten zien hoe je een goed schuim kan maken en of dat lukt met deze Brick Shaving Soap heb ik een review gedaan op mijn YouTube kanaal (klik hier om abonnee te worden).

Mijn ervaring met Brick Shaving Soap:

Brick Shaving Soap conclusie en waar te koop

Zoals jullie hebben kunnen zien ben ik goed te spreken over de kwaliteit van de Brick Shaving Soap. Mijn favoriet is absoluut de Tough vanwege de geur, ik hou zoals jullie weten natuurlijk meer van zware geuren. Het is echter wel zo dat tijdens het scheren de geur veel minder intens is dan wanneer je het tablet droog ruikt. Jullie hebben ook kunnen zien hoe weinig je nodig hebt en dat de levensduur van een tablet erg lang is. Het is dus een enorm goedkope manier van scheren.

image
Brick Shaving Soap, getest door B4men.nl
image
Brick Shaving Soap, getest door B4men.nl

 

Deze Brick Shaving Soap kost €15,95 en is te koop op www.scherenenzo.nl klik hier of bij Rik van Barbershop Wijk Bij Duurstede Klik hier

brick1 brick

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer